Da sa predne koleso z GS Dakar nahradit nejakym inym? napriklad z Hondy, Yamaha atd? Ked ano tak konkretne typy. Pripadne ma niekto zaujem vymenit zanovne koleso z F650GS za Dakarove 21" ?
Já jsem to kdysi sháněl ale smůla...
Dakarácký kolo se hoooodně blbě shání.
Budeš mít štěstí, když se ti povede koupit. Jinak ti nezbyde nic než koupit kolo odemě, koupit excel ráfek a přeplést http://www.motork...14187.html
Upravil Labus01 dne 31.01.2017 18:07
Ahoj, jsem tu nový a jeden dotaz, jak se řeší to přední kolo 21" z Dakara,tak se ptám, co na to na STK? Já budu mašinu teprve prohánět přes dovozovou STK a je tedy možné mít zapsáno u GSka oba rozměry? Jak 2.50x19" pneu 100/90 R19 a tak i 1.6x21" pneu 90/90 R21 je to možné?? Jen dodám, že mašinu mám ze Švajcu a švýcarský techničák třeba rozměr ráfků či pneu vůbec neřeší.....(není to tam zapsané)
Ahoj, asi dva týdny zpět jsem mluvil s chlapíkem, kterej ti pošle za 1300 žádost o zapsání těch rozměrů do TP, to pak je na úřadě asi za pade.
Už tu byly vlákna, je tu na něj i kontakt. Jen se v tom vlákně psalo, že to je zdarma, ale to šlo asi jen o napravení správného rozměru a ne zapsání nového.
Do it my way...
Doporučuju upřednostnit telefonickou domluvu než komunikaci mailem. Možná bude potřeba zavolat vícekrát, kdyby neměl čas. Mailem jistojistě propadneš do bezedné schránky. Stalo se mi minulé jaro
Díky za tip...než budu otravovat telefonem, tak zkusím sms a když nic , tak pak budu volat.... je to paradox, zaplatis si za tu službu 1300kč a jěště je musiš prosit......a prosím tě volat na to číslo co mají na stránkách ??? Někde tady v debatě jsem viděl i nějaké číslo na mobil.....
Upravil blazin dne 03.02.2017 19:00
No já volal na to uvedené na jejich stránkách. Ale ono to bylo tak, že jsme se po telefonu domluvili, že mu informace o požadovaných rozměrech zašlu mailem. Je to logické, protože jim musíš poslat i scan vtp
A pak se připomenout a nenechat se utlačit jinými žadateli. Oni toho asi nemají málo, slouží pro auta, motorky a jiné značky, takže těch žádostí je dost.