loni jsem byl ve Špáňu a při jednou troche obtížnějším sjezdu se mi začla propadat brzdová páčka až k řídítku. Naštěstí při opětovném zmáčknutí byla v plné síle. Od té doby se mi to stalo vícekrát. Kapaliny v I-ABS jednotce dost. Vypadá jako kdyby propouštěla ta píp čepradla v jednotce. Nestalo se Vám to někdy někomu, resp mohlo by to jít opravit?..
Ahoj, moje zkusenost (ne z ABS brzd) je takova, ze problem byl v hlavnim brzdovem valci na riditkach. Zacal bych tedy u jednodussiho a zacal repasi prave tam.
Měla by se dělat opravna sada, ale stojí dvojku asi, jsem ji v lednu poptaval. Nakonec jsem ji neměnil a dělal jen brzdové hadičky.
Full gas a nebát se :-D
Moto : BMW R 1150 GS, Supertenere 750 a Tenere 660,
Kawasaki ER 5(vše stále ve službě)
Mne to pred 2-rokmi zacalo robit presne to iste.kupil som novy brzdovy valcek-nechcel som setrit na brzdach,lebo to je najdolezitejsia vec na motorke.!A mam pokoj.
A co že to máš vlastně za motorku? Třeba by pomohlo upřesnit typ, když už máš v profilu temno, tak to alespoň napiš do vlákna.
Jinak třeba moje zkušenost z 1100GS, když se propadá a jde "napumpovat" máš tam vzduch.
Mě pro změnu začalo téct prase u páčky (až jsem měl zadělanou nádrž a gatě) a Servisák mě to měnil za novou, protože repas důrazně nedoporučil a ani se na to nic moc nedodává. Nakonce je to ta jediná brzda, co pořádně brzdí. Tak to nemá smysl šetřit.
Ovšem chvilku jsem o nějaké repasi uvažoval, u škodovek jsem si to dělal běžně.....
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz