Ahoj,
cetl jsem ruzne ze pro uspesne prihlaseni u nas je treba mit ve VINu njake ecko jako ze to ma evropskou homologaci. Mam vyhlidnute jedno GSo v anglii ale ve VINu jsem nejak zadne eckonenasel ( hledam spatne nebo se tedy jedna o model bez celoevropske homologace a co to znamena pri pripadnem prihlasovani? Je to dvanactka rocnik 2004.
Diky moc za radu Jirka
Upravil Maruna dne 22.03.2009 12:56
Homologaci má určitě. Je na samolepce u VINu a vypadá zhruba takto: e1*92/61*00041/00* a nebo nějak podobně.
BMW R 1150 GS kombi
MERCEDES Benz 123 240 TD kombi
TRABANT 601 kombi
AUDI A6 2.5TDi Quattro Kombi
Díky moc nakonec jsem to našel v techničáku a ečko to opravdu má. Máte někdo zkušenost se světlama? Dá se to natočit na druhou stranu nebo se musí koupit nové a nebo je to putna?
Upravil Maruna dne 12.03.2009 18:58
To světlo bude svítit opačně a předělat to nejde. Musí se vyměnit. Záleží na tom jak ti budou dělat dovoz, jestli se na budou koukat nebo ne. Ale to světlo potom bude svítit do středu vozovky a budeš oslnovat prodijedoucí auta. A ty neuvidíš kloudně do pankejtu. Mě osobně by to sralo, protože když potkám auto s neseřízenejma světlama, tak bych mu nejradši rozbil hubu. Všichni známe ten pocit, když tě někdo oslní. A ty to budeš s tim světlem dělat furt.
BMW R 1150 GS kombi
TRABANT 601 kombi
Hele, já mám také moto z UK a při přihlašování nebyl problém. Je pravda že tam sedí rozumnej chlapík
Nevím jak u dvanáctky, ale mám pocit že na 1150 bylo přehazování na levostranej provoz
Takový světlo jsem ještě nikdy neviděl. Je to jiná parabola, případně sklo.
BMW R 1150 GS kombi
TRABANT 601 kombi