To jsem zvědav! Teď jsem koupil novou sadu e-07... Na moto mám ještě z loňska další neodjetou... Takže takových 20 tis. mám bez problémů, ale pokud budou opravdu už v červnu tak to bude něco.. Jen, aby to nebyla KACHNA...
BMW R1150GS, kočárek a jiné stroje... www.X-treme.cz
SPEEDY napsal:
To jsem zvědav! Teď jsem koupil novou sadu e-07... Na moto mám ještě z loňska další neodjetou... Takže takových 20 tis. mám bez problémů, ale pokud budou opravdu už v červnu tak to bude něco.. Jen, aby to nebyla KACHNA...
Zdarec!Jak jsi s E-07 spokojený(terén/silnice) a kolik ti vydržely?Já jsem dnes koupil nové a nevím moc,co od nich čekat.Ještě je nemám ani obuté.
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 773767249, 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
SPEEDY napsal:
Zdarec!Jak jsi s E-07 spokojený(terén/silnice) a kolik ti vydržely?Já jsem dnes koupil nové a nevím moc,co od nich čekat.Ještě je nemám ani obuté.
mam tam taky ted 07, asi nejuniverzalnejsi guma, idealni na cesty v suchu, ja na nich dal v pohode albanii, na sutrech, sotoline, prachu, super. Vyhoda je ze vydrzeji hrozne moc km. Na silnici v pohode 160km ale huci, na mokru se bojim na vsech mitaskach... a proto jsem zvedav na E-10, ty by mohli byt i trochu do bahna.
Kompletní výbava motocestovatele www.rockway.cz výrobce www.klim-cz.com-oficiální dealer www.twalcom-czech... - výhradní dovozce http://www.facebo...ockwayShop Revitshop.cz
Nevíš,kde najít nějakej obrázek těch E-10?Díval jsem se na stránky mitas,ale tam mají jako novinku jenom C-10 a C-11
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 773767249, 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
adventure73-pardal napsal:
tak co verite jim ze od 6 mesice budou a dokonce v nasem rozmeru. Dneska mi je na stanku ukazovali ( teda jen na obrazku). Tak ze by snad?
...a psali tam (nebo říkali) od 6 měsíce kterého roku? pro jistotu neříkali, že? ...E-09 v našem rozměru prý nějaký manager Mitasu sliboval asi před třemi lety
...já zrovna přezul na Tourance a myslím, že je v klidu letos sjedu a příští rok zjara nasadím další sadu a počkám si AŽ E-10 opravdu bude (jestli bude), AŽ ji pár lidí vyzkouší, ...prostě počkám si AŽ, AŽ
tak co verite jim ze od 6 mesice budou a dokonce v nasem rozmeru...
To, že bude guma 150/17 do pár měsíců říkají u Mitasů již několik let. Na druhou stranu nikdy nepřišli s novým označením (až nyní E-10). Profil vzorku by měl být něco mezi E-09 a TKC80. A to jak u předku (zatím jen 19) tak u zmíněné zadní gumy.
Cituji Tcherta -
Psal jsem do Mitasu ohledne E-09 a tohle mi odepsaly:
Dobrý den ,
Děkujeme za Váš zájem . V současné době se plánuje do výroby nový dezén E-10 pro náročné rallye závody jako např.Dakar apod. Ještě v letošním roce budou k dispozici rozměry 110/80-19 E-10 a 150/70-17 E-10 a v zápětí budou následovat rozměry 90/90-21 E-10 ,140/80-17 E-10 ,140/80-18 E-10 a 150/70-18 E-10.Celá rozměrová řada bude k dispozici od června 2010.
Kurna proč za tak dlouho. Jsem se naladil a budu skoro rok a půl čekat.
BMW R 1150 GS kombi
MERCEDES Benz 123 240 TD kombi
TRABANT 601 kombi
AUDI A6 2.5TDi Quattro Kombi
letosto říkají každý rokdo 6 měsíce mi snad tkc vydrží a pak můžu zkusit to E 10
moc tomu nevěřím,dokud to neuvidím někde na prodejně
Hliníkové kufry BEGR - www.begr.cz
To, že bude guma 150/17 do pár měsíců říkají u Mitasů již několik let. Na druhou stranu nikdy nepřišli s novým označením (až nyní E-10). Profil vzorku by měl být něco mezi E-09 a TKC80. A to jak u předku (zatím jen 19) tak u zmíněné zadní gumy.
Letos jsem na ně opravdu zvědav!
Dnes na Motocyklu mi pán z Mitasu ukázal z podpultíku obrázek E-10, vzotek má rozložený figury jako 09 ale špunty jsou široký a plochý jako u TKC.
Tak mi to teda připadalo.
Takže jak píšeš "něco mezi E- 09 a TKC80"
Mařa & BMW R 1150 GS Adventure http://marags.raj... http://www.youtub...marekondra
Letos jsem na ně opravdu zvědav!
Dnes na Motocyklu mi pán z Mitasu ukázal z podpultíku obrázek E-10, vzotek má rozložený figury jako 09 ale špunty jsou široký a plochý jako u TKC.
Tak mi to teda připadalo.
Takže jak píšeš "něco mezi E- 09 a TKC80"
No jestli mají obrázek, tak bychom ji mohli věřit, že co nevidět ji začnou vyrábět, ne?
SPEEDY napsal:
Už bylo o tom hodně napsáno o E-07 takže jen kopíruji poslední PM co jsem někomu posílal na dotaz na názor na E-07:
Co se týče kilometrů tak na nich najedeš dle stylu jízdy cca.: 8-20 tis. km. Já na nich běžně najíždím tak 12-16 tis. km. A to zhruba polovinu km naložený na dovolených a nějak je nešetřím (ale také nejsem žádný asfaltový závodník!!!) No a zbytek najezdím nalehko mírně ostřejší jízdou sólo jen s baťohem nebo vakem, když jezdím "po zákazníkách"...
Jen pro info na E-09 jsem najel asi 8-12tis.
BMW R1150GS, kočárek a jiné stroje... www.X-treme.cz
jde o to jestli si v 5 tým měsícu neuvědomí že je vlastně krize a tak se nebudou pouštět do žádných větších akcí
a hlavně aby byla zachována nízká cena jakožto velké + mitasu
z BMW GS vedou 2 cesty bud to to zabalit a nebo KTM , tak sem to NEZABALIL !!!
kecaj otom už mnoho let,vidět to na obrázku je sice pokrok ale u toho to asi zůstane ještě na další dva roky,není zájem a asi klientela,přito jen já bych do toho šel na začátku června,to mě dondou tkc,takže pokud do té doby mitas nic nevyrobí,pá pá,nevzrušuji se,pokračuji v tkc,jejich chyba a takových je nás mraky,do 140 nejdu
Hliníkové kufry BEGR - www.begr.cz
140tka Mitas je v pohodě....no problem
5.10.1842 www.bmwgs.cz
Vlak by měl jet jen takovou rychlostí, aby motýli mohli otevřenými okny volně létat dovnitř a ven
pivos napsal:
140tka Mitas je v pohodě....no problem
ano, no problém, ale do té doby, než se do toho vloží viník nehody nebo pojišťovna a pokud nemáš v techničáku povolen rozměr 140 tak .
Ja bych rekl ze pojistovna muze odstoupit od smlouvy pouze kdyz ten nespravny rozmer mohl byt pricinou te nehody... ale myslim, ze je na pojisenem aby dokazal ze to tak nebylo... coz asi jen tak nepujde.
Kazdopadne ale zalezi na pojistovne, jestli technicky stav vozidla je duvodem pro neplneni. Napriklad u KOOP kdyz pojedu bez padaku (a mam slevu 5% za padaky) tak se akorat zdvojnasobuje spoluucast, stejne kdyz bude moto ridit nekdo jiny nez ja (dalsi sleva, cca 25%).
Fakt bude zalezet na konkretni pojistovne a na cloveku na ktereho narazite.