Nechce se někomu z okolí Brna uniknout zdobení stromečku a přijít pojezdit do zrušené pískovny v Bratčicích? Kdo to tam nezná - chlupaté gumy výhodou Slyšel jsem, že tam jezdí někdo i na velkých endurech ale nikdy jsem tam nepotkal nikoho jiného než kluky na ostrých...
Má být osm stupňů takže úplně v pohodě...
Upravil Miguel dne 22.12.2017 08:27
pod trvalým dohledem
Napíšu v sobotu večer jestli jo nebo ne. Cosik se pokouší o mé zdraví, tak uvidíme
... BMW I´m lovin it ...
My beloved, My precious, My R1100GS, R1200GS 30 Jähre 2010
Toš to máš tak. Kúpíš cedník, teče. Zalepíš ďúry, necedí
Fakt? já jsem tam obvykle ve všedni den a v takových podivných časech, takže jsem tam ještě na nikoho nenarazil. Jak to lovení probíhá? Já to měl prakticky za legální činnost
pod trvalým dohledem
Miguel napsal:
Fakt? já jsem tam obvykle ve všedni den a v takových podivných časech, takže jsem tam ještě na nikoho nenarazil. Jak to lovení probíhá? Já to měl prakticky za legální činnost
Nesmí tě vidět nikdo ze zemědělců jinak volají poldy. Bohužel vocasi na lehkých jim jezdí po poli. Ten prostor je pořád určen pro těžbu a nemá tam nikdo co dělat.
Testovací jezdec f. Mitas Když asfalt nedrží, Mitas tě podrží
Miguel napsal:
To záleží kterou piskovnu mysliš. Asi tu v Němčičkách, je to pár let zpět tak o víkendech to trochu tolerovali a tak nějak to fungovaloi, ale ve všední den ne, to byla dicky ostuda. Jinač se tam jezdít nemuže, plus teda že kousek od toho maji areal myslivci a ted se dělaji hony, tak bacha. Každopédně je to na každým, jak chce, ale poježdění je tam parádní, aji na velkým enduru, to jo.
Miguel napsal:
To záleží kterou piskovnu mysliš. Asi tu v Němčičkách, je to pár let zpět tak o víkendech to trochu tolerovali a tak nějak to fungovaloi, ale ve všední den ne, to byla dicky ostuda. Jinač se tam jezdít nemuže, plus teda že kousek od toho maji areal myslivci a ted se dělaji hony, tak bacha. Každopédně je to na každým, jak chce, ale poježdění je tam parádní, aji na velkým enduru, to jo.
jezdím tam tak třikrát týdně i víckrát a nikdy nebyl žádný problém. ale to bych sem asi psát neměl
pod trvalým dohledem
Byl jsem tam párkrát /f800gs/ žádný problém. Ale jinak, pochybuji /kdyby náhodou/ že na štědrý den bude mít policie službu na bývalý pískovně anebo zemědělci budou hlídat že jim nepřejedeš orbu /to nemusíš/. kdyby mne nezlobilo rameno, tak přijedu. Ale hodˇčas a možná se urvu, akorát tam nebudu honit ty výjezdy. Na svých cestách projedu spoustu zákazů, jinak bych se nesvezl, ale pokutu jsem dostal pouze za rychlou jízdu na silnici.
Kdo se bojí nesmí do lesa.
vylil jsem se včera takže v neděli by klidně mohla být desátá ráno. Byl jsem tam teď ráno s traktorem vytáhnout dodávku, se kterou jsem tam včera zapadl. Co jsem jezdil celý rok v pohodě dopadlo včera kvůli bahnu komicky, nebude ani docela snadný se dopravit na místo, Anakee Wild se ucpou po pár metrech a konečná bahno až za ušima
Miguel přiložený následující obrázek:
Miguel napsal:
vylil jsem se včera takže v neděli by klidně mohla být desátá ráno. Byl jsem tam teď ráno s traktorem vytáhnout dodávku, se kterou jsem tam včera zapadl. Co jsem jezdil celý rok v pohodě dopadlo včera kvůli bahnu komicky, nebude ani docela snadný se dopravit na místo, Anakee Wild se ucpou po pár metrech a konečná bahno až za ušima
Byl jsem tam před 14 dny Multivanem. Bahna jak sviňa ani jsem nedojel na místo. Teď to tam musí být chuťovka. Klidně se zítra zastav dopoledne na kafe je to ke mně cca 10 km.
Testovací jezdec f. Mitas Když asfalt nedrží, Mitas tě podrží
Tož jak to tak vidím, tak zítra zůstanu na asfaltu. Na sedmičkách by to bylo trápení.
... BMW I´m lovin it ...
My beloved, My precious, My R1100GS, R1200GS 30 Jähre 2010
Toš to máš tak. Kúpíš cedník, teče. Zalepíš ďúry, necedí
Máš v PM můj telefon, když tak mi v 9,00 brnkni, ale na stpro to neslibuji. pokud nepojedeš, tak mi pošli jen SMS že nic. Na motorce by se s tím dalo vydupat, když se dáš u Bratčic na dálnici směr Pohořelice, tak jak končí svodidla je konec pískovny /pokud tam letos nějaké nepřidali/.
Občas tam taky jezdím. Takže jedna rada od místňáka.
Až pojedete domů, tak nejezděte po ulicích ve stupačkách jako prasata. Když totiž místním proletíte po ulici, kde jim normálně běhají děcka, rychle ani nemusí volat myslivce. Bydlí totiž tady. Jinak jim to je úplně fuk. Nějaký těžební prostor jim je u pr.ele. Mě když tam kluci s flintou vidí, nestřílí. Nejsou to magoři.
Ale když jim pak pod oknama jedete rychle, tak vidí rudě. Tož asi tak.
Já jezdím občas do pískovny v Hrušovanech a zatím bez problémů. Je tam klídek,tak tam beru mlaďocha s jeho minicrossem aby se učil. A když někdo jde,nebo jede,tak je vidět většinou na velkou dálku a tak se snažím se všelijakejm procházkářům vyhnout.
Já když jsem tam byl naposled, tak taky bez problémů,
parádně jsem si to užil a nikdo po mě nestřílel...............
........no joale to už je brachu 30 let.....s Trambusem pro
písek.....
R 80 GS, R nineT Urban