zdravím,prosimvas mohl by mi někdo dat odkaz na schema dálkového ovladace? a nebo popsat funkce muj dalkac funguje tak ze levym ttlacitkem na dalku odblokuju imobilizer a muzu jet,kdyz pak po vypnuti moto opet zmacku leve tlacitko tak se imobilizer vypne,a zaroven se zapne alarm..vůbec nevim kcenu je potom prave tlacitko,a pokud jde nejakou kombinaci na ovladaci nastavit aby se imobilizer sam nevypinal tak brzo po 30 sec..chtěl bych jen znat všechny funkce,schema co jsem stahoval k bmw gs tak v nem není nikde o ovladaci ani zminka dekuji
SlavekGs napsal:
zdravím,prosimvas mohl by mi někdo dat odkaz na schema dálkového ovladace? a nebo popsat funkce muj dalkac funguje tak ze levym ttlacitkem na dalku odblokuju imobilizer a muzu jet,kdyz pak po vypnuti moto opet zmacku leve tlacitko tak se imobilizer vypne,a zaroven se zapne alarm..vůbec nevim kcenu je potom prave tlacitko,a pokud jde nejakou kombinaci na ovladaci nastavit aby se imobilizer sam nevypinal tak brzo po 30 sec..chtěl bych jen znat všechny funkce,schema co jsem stahoval k bmw gs tak v nem není nikde o ovladaci ani zminka dekuji
Asi to nebude motorka s ovladačem. Je to nějaká dodělávka zabezpečení. Zjisti si co je to za tip a potom to můžeš řešit. Moje GS 1150 rozhodně ovladač nemá. Motorky s ovladači se zrodily v jiném tisíciletí
Testovací jezdec f. Mitas Když asfalt nedrží, Mitas tě podrží
No já mám vyrocku a opravdu je tam original ovladac,i original alarm,+vypinani imobilizeru. ten imobilizer jde vypnout i takovym speciálním priveskem na klici,musis je spojit dohromady,a imobilizer se mi sam vypne po 30 sec co vypnu klicek
Upravil SlavekGs dne 02.03.2018 11:54
Jestli Ti to pomůže, tak mám CZ manuál k jakémusi alarmu DWA6. Na obsažených obrázkách je to „spojený“ s R 1200 GS, al s ohledem na to, že je to doplněk, tak ten samej mohli montovat už dřív.
Kdyžtak napiš, dám to pak na nějaký uložiště.
mara přiložený následující obrázek:
Ahoj ten alarm mám taky bylo to volitelné příslušenství i mně to funguje stejně bohužel návod taky nemám .Ten návod od Mary vypadá slibně taky bych se na něj mrknul.
dekuji tohle bude stacit,a pak prosimvas mam jeste dotaz,kdyz budu na motorce nekde daleko a stratim ten ovladac,jde ten alarm nejak oklamat? rostrihnout draty atd? ikdyz si myslim ze ma svou baterku zvlast
no,ja to mam jinak,kdyz zapomenu alarm vypnout dalkove tak při otoceni klicku poprvé se ozve signalizace,a když otocim podruhe,vypnu zapnu,tak se alarm aktivuje,ale jde to vypnout tim priveskem,tak snad,slo mi jen oto jestli to jde nejak mechanicky vyrusit,pri nejakych problemech