Obyč Metzeler Tourance... už asi 4tá sada a půjdou tam zase... Tuším, že je tam BMW dávalo rovnou z výroby a asi věděli proč... Na 1200 také vystřídaly Anakee...
Upravil HonzaGS-SV dne 15.03.2018 09:29
DM3555 napsal:
Ahoj..je tu hodně napsáno o gumách, ale mě zajímá kdo by si co vybral konkrétně.
Metzeler Tourance NEXT nebo Michelin Anakee 3.??
Pokud jde o výběr z těchto možností a na LC, tak jednoznačně Metzeler,. Jezdil jsem na oba druhy a Metzeler je jednoznačně lepší.
No a kdyby byl výběr volnější, tak jako čistě silniční gumu bych vzal Pirelky, ale kdybych chtěl něco trošku univerzálnějšího, volil bych TKC 70 (mé aktuální obutí).
Mám vyzkoušené Anakee 2 a maximální spokojenost, perfektní nájezd 14 tisíc na zadku.. nyní jezdím Terra Force-R, taky spokojenost, je to měkká pneu, tím pádem ale nájezd menší - nyní na ní mám 6 tisíc a tipuji, že další dva tisíce jsou strop..
Já jsem teď nazul úplnou novinku od Bridgestone. Dvousměsy Battlax Adventure A41. Zatím najeto 100 km v 10 stupních. Parádně jsem si dával zatáčky s po.serpruhem na předku cca 3mm bez sebemenšího zaváhání. Uvidíme jak na tom budou po více km. Založím na ně pozděj vlastní vlákno kvůli recenzi.
GSA 1250 Rallye 2024
Za mě Mitas Terra Force, sice nevydrží velký nájezd, ale zcela jistě jsou na tom hodně dobře co se jízdních vlastností týče, měl jsem na moto dvě sady, každá vydržela cca 10 000 km. Jezdil jsem spíš naložený a ve dvou.
Nebyli jsme stvořeni proto, abychom poznávali svět pomocí strojů...
VojtechPolicky napsal:
Za mě Mitas Terra Force, sice nevydrží velký nájezd, ale zcela jistě jsou na tom hodně dobře co se jízdních vlastností týče, měl jsem na moto dvě sady, každá vydržela cca 10 000 km. Jezdil jsem spíš naložený a ve dvou.
VojtechPolicky napsal:
A pilu, protože máš tlumiče tractive
já mám pirelli scorpion trail 2 a půjdou znovu a jezdím taky pilu a mám tlumiče wilbers
Upravil Milda_Km dne 16.03.2018 17:33
Ty máš asi nějákej mindrák co?... Nebo si tvoje chování fakt už neumím vysvětlit...
Nech mě bejt nevšímej si mě... , Jen děláš sám ze sebe hlupáka...
Nebyli jsme stvořeni proto, abychom poznávali svět pomocí strojů...
Jezdím mrak let obyč. tourance. Jsem s nimi maximálně spokojenej, držej i na vodě a na rozdíl od silničních na enduru dobře vypadaj a dnes jsou i levný (a čínský). Nejezdím pilu, ale obvykle těm co jí jezděj ujedu, bo bych se za nimi v zatáčkách nudil.
H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /
Hrabe_X napsal:
Jezdím mrak let obyč. tourance. Jsem s nimi maximálně spokojenej, držej i na vodě a na rozdíl od silničních na enduru dobře vypadaj a dnes jsou i levný (a čínský). Nejezdím pilu, ale obvykle těm co jí jezděj ujedu, bo bych se za nimi v zatáčkách nudil.