Ahoj, rád bych se zeptal majitelů Touru. Předtím jsem měl F4MC a byl jsem zvyklý, že když mi někdo volal tak mi to přečetlo z telefonu do sluchátka název který jsem měl uložený na telefonu kdo mi volá. U Touru mi to nedělá, myslíte, že se to dá někde nastavit?
Já to, kdo mě volá vidím na GPS. A taky na GPS musím hovor přijmout = kliknout na zelené sluchátko. Zda to jde jinak nevím. Měl jsem to vždy propojené Mobil do GPS a pak GPS do Tour. V GPS jsou pak kontakty.
Já mám dojem, že to je o nastavení telefonu. Ve Windows Phone jsem měl v nastavení handsfree jestli má vyslovit jméno volaného. Dělal to pak automaticky.
Gano5876, Jak jsi to dokázal? Mám taky F4MC a číst jména mi to neumí. Mám Androida, jména volajícího mi čte aplikace eCID. V přilbě to však nefunguje. V přilbě je jen to Interfon pípání. Už jsem to vzdal s tím, že to prostě nejde. Teď jsi mi nasadil brouka do hlavy.
Včera jsem se sral s propojením Tour + Tour, Samsung Galaxy S9 a TomTom Rider 400.
Ani za boha tam nedám tu navigaci. Prostě buď T+T a telefon, Nebo T + S9 + navi...
Rada pro tele jako jsem Já?
No, neviem ako to ma TomTom, ale ja to parujem takto, najprv parujem moj Tour s Navi V, ked som sparovany, tak sparujem Samsung A5 s navi. Potom vsetko vypnem a sparujem len Tourky a ked mam sparovane Tourky zapnem Navi, ktore sa automaticky sparuje s mojou Tour aj mobilom. Na tripe mi to funguje tak, ze rano zapneme Tourky ktore sa automaticky najdu a potom az zapinam Navi a mobil aby sa automaticky sparovali s mojou Tour.
BMW R 1200 GSA LC Triple Black
Ahoj, jakou máte zkušenost s regulací hlasitosti u Toura? Mám jej asi rok, za tu dobu několik aktualizací, ale chová se stále nepředvídaně.
Často při přepnutí na rádio/MP3 vyskočí hlasitost hodně nahoru (o několik úrovní) a tlačítkem ztlumení se vrátí zpět dolů o několik+1 úrovní a pak už zase funguje ok.
Když mám ze svého Toura A nasdílenou hudbu z telefonu (přes BT) do Toura B ke spolujezdci a ten mi chce něco říci - zapne interkom - tak já slyším spolujezdce, ale ať dělám co dělám, spolujezdec neslyší mě - resp. velmi velmi slabě a hlasitost nejde vůbec regulovat. Musíme funkci interkom vypnout a znovu zapnout ode mě, pak funguje.
Čekal jsem, že se takovéhle kraviny budou časem vychytávat, ale pořád se to chová stejně... Máte podobnou zkušenost?
A) hlasitost MP3 na telefonu máš nastavenou na jinou úroveň než co je průměr (řekněme že máš na telefonu nastaveno na 90%) a interkom máš na 50% (asi jako zesilovat hudbu na PC a pak na repráčku).
Stáhni si aplikaci na interkom a nastav si hlasitosti pro jednotlivé režimy...
Appku mám, hlasitosti nastavené vše tak na 3/4, ale spíš mně přijde, že není vychytaná nějaká automatická regulace hlasitosti. Příklad: jedu sám, zapnu rádio a poslouchám. Rádio vypnu a okamžitě zapnu znovu a úroveň hlasitosti je najednou o několik hladin jinde - hodně nahlas, nebo hodně potichu. Jedním stiskem tlačítka hlasitosti se vrátím přibližně na původní hlasitost.
S tím přepínáním ze sdíleného MP3 do interkomu je to typická situace - když to provede spolujezdec, tak mě neslyší, ať dělá co dělá. V tomto okamžiku má úroveň hlasitosti interkomu hodně nízkou a nereaguje na tlačítka hlasitosti.
Přijde mi to jako nedotažené dětské nemoci sw, ale aktualizoval jsem už asi 4x a stále se s tímto nic neděje.
Ahoj kluci mám na Vás prosím dotaz, nikde to nemohu najít - takže možná je to tím že to nejde :-) Lze na Tour poslouchat MP3 a zároveň komunikovat s batůžkem s funkcí hudby na pozadí ? U rádia to v popisu produktu píší ale u MP3 jsem to nikde nenašel
BMW R1150 GS Adventure 2002