Zdravím Vás všechny. Poradíte? 1)Alarm: DWA jednotku v motorce mám a koupil jsem novou klíčenku. Protože nemám klíčenku co by byla přihlášená k jednotce, tak nemůžu dle návodu k alarmu dostat jednotku do učícího módu. Pokoušel jsem se přes GS-911 najít možnost spuštění učícího módu a nenašel :-( a 2)Jak deaktivuji funkci snímání tlaku v pneu. Nefunguje ani jeden a pořád to na mě mrká a mrká.
Děkuji za postřehy, rady a jiné. David
To čím to zkoušíš to neumí... respektive soft. to neumí... to z číny, to je jen na čtení a mazání chybovejch kodů, ne na programování - kodování jednotek... jinak by jsi měl u vybrané řídící jednotky možnost na kodování ( přizpůsobení).... co ze týče vypnutí snímání tlaku, to by mělo jít vypnout v kodování budíků.... nikdy jsem to neděl, ale troufnu si tvrdit, že tam to musí jít (aby to jen nezobrazovalo)
BMW R1150GSA - nejlepší pohled na svět je ze hřbetu hrocha...
Díky za info a poslední dotaz, je tu někdo kdo to ještě umí krom v BMW. Ptám se protože, s BMW v Ostravě nejsem už druhý den schopen se dovola na servis natož dohodnout termín. Nereagují ani na mail. :-(
pokud by sis někdy dělal výlet po dálnici na Prahu, tak by ses mohl za mnou stavit v Havl. Brodě... toto jsem ještě nedělal (protože jsem se na svých motorkách s tímto nesetkal), ale zkusit by se to mohlo...
Myslíš? Zatím jsem udělal všechno co jsem potřeboval. ... - přepnuti mil na km, nakódování budíku z K1200s na K1200r, zapnuti palubního pocitace, vymazání alarmu z ostatních jednotek, protože ho někdo odmontovat. .. tohle jsem ještě nezkoušel, protoze jsem to nepotřeboval a na motorkách to ani nemam, abych to mohl zkusit jestli to jde.... pravda, jediny co ještě neumím, a potřeboval bych to, je přenést stav počítadla km do novych budíku. ...
Tak jen pro info. BMW Ostrava a BMW v polsku na bodě mrazu co se týká komunikace. Renocar BMW Brno na jedničku. Od prvního zavolání až po realizaci. Alarm jede..snímač tlaku deaktivován. To vše i s kafíčkem za 900,-Kč.