Ahoj mam 650 Gs rok 2005 a mam problém z chladicem. Pozoruji jiz mesic ze vzde po projížce kdyz dam motorku na bocní stojan nejaka voda z expanzky vytece a vetrak na chladi bezi stale. Dnes jsem sundal bocni plast a kdyz jsem se podíval do chladice byl brazdny tak jsem ho dolil destilovanou vodou a nastartoval jak mile se sepnul vetrak vse se nahrnulo do expansky a zacalo tict ven. poradite cim by to mohlo byt? Děkuji
Zkus mrknout na víčko chladiče, jestli nemáš upadlej ventilek na přicucnutí z expanzky.
Měl jsem stejný problém, když už jsem bezradnej vyplachoval chladič, tak ten ventilek z něj vypad.
rubi napsal:
Zkus mrknout na víčko chladiče, jestli nemáš upadlej ventilek na přicucnutí z expanzky.
Měl jsem stejný problém, když už jsem bezradnej vyplachoval chladič, tak ten ventilek z něj vypad.
Promiň, ale větší problém než s chladičem máš s češtinou.
H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /
rubi napsal:
kde bych ten ventilek mel mít? dík
Uprostřed víčka chladiče.
Je to takovej plastovej hřibek který si přes pružinku přisaje do systému z expanzky když je třeba.
Jestli máš uprostřed víčka díru, tak je v prdeli.
Upravil rubi dne 04.05.2018 21:31
To kovové kulaté uprostřed víčka. Může to být i plastové.
To jsem měl upadlé v chladiči. Když jsem zastavil, běžel furt ventilátor
a tlačilo to vodu do expanzky.