Přeji dobrý den,
V dubnu jsem pořídil výše zmíněnou motorku a mám dva problémy. 1) Už od prodeje blbnul speedometer,odometer-chvilku to funguje normálně a za chvilku se objeví tzv.rozsypaný čaj. Prodejce tvrdil, že se párkrát profoukne konektor a bude to šlapat. No najel sem už 3000 km a samozřejmě nějaké profouknutí nepomáhá.Nyní sem se od jednoho servismena dozvěděl, že mám koupit celej novej speedometer (cca 975 euro),nebo použitej(350 euro).Problém asi bude, že na použitym je najeto přes 100k km a motka bude do budoucna asi neprodejná.Myslíte, že to opravdu je na výměnu celé přístrojové desky, když to chvilku ukazuje normálně? A druhý problém je, že mi v kontrolním oku oleje třeba po 200km jízdě zmizne půlka oka oleje ,když to hodím na boční stojan, tak je tam zase skoro oko plné .Druhý problém asi zde zatím nebudu řešit, protože nemám spočítané, kolik to oleje přesně žere. Někde sem zde četl, že to olej žere a že se to po najetí zhruba 50k kilometrů usadí,ale nevím no. Motorka má udajně najeto kolem 30k a i tak zachovale vypadala, že sem tomu i uvěřil. Zkrátka sem si říkal, že přeci někdo nebude kupovat zánovní drahý díly ,aby to prodal jako skoro novou motorku o pár tisíc dráž,ale teď začínám pochybovat. Ten display-nemohlo se to rozbít právě nějakým stáčením? Jinak kilometry to normálně počítá ,ikdyž se zobrazuje ten rozsypaný čaj a třeba zařazenou rychlost to ukazuje tu poslední, než se to pos... Jsem už z toho špatnej a budu velmi vděčný za jakoukoli pomoc, radu. Děkuji.