7000,- holt za exkluzivitu se platí O víkendu to poprvé osedlám
Materiál není žádnej šit - provedení je také excelentní - holt dělá co umí a ví to... V ceně je zakalkulována ajíí doprava...
Kdyby to nebylo z broušené kůže ten vrch, ale z uměliny tak by to prý bylo levnější, ale o kolik to už nevím.
BMW R1150GS, kočárek a jiné stroje... www.X-treme.cz
Mluvil jsem s dodavatelem zda by udělal další BáWo (kamarád zvažuje 1200-ku)... Dost se kroutil, že BMW byla pakárna, ale je to pro něj kšeft tak na to kývl... Ještě jsem nechal dělat XR 400 a LC-8 S
v úterý budu mít sedlo přešité..dám sem fotky..vrch černý protikluz,boky šedá hladká a mezi tím žlutá linka..maník co mi to bude dělat chce proticenou tetování, takže oboustranná spokojenost
neříkám nic a na moje slova dojde
Fb: Jara Přikryl
poslal jsem mu fotku a on mi poslal návrhy možného řešení..tohle mě oslovilo..uvidím jak to bude na živo
JaraGS napsal:
v úterý budu mít sedlo přešité..dám sem fotky..vrch černý protikluz,boky šedá hladká a mezi tím žlutá linka..maník co mi to bude dělat chce proticenou tetování, takže oboustranná spokojenost
...no, budeš to mít hezké JaroGS
...jen by mne zajímalo, z jakého materiálu bude ta žlutá linka ...nebude se špinit? (tím nechci tvrdit, že máš špinavou pr..l, ale třeba zmokneš, zaprášíš to a tak podobně )
no bude to normálně přeložený proužek žluté hladké koženky všitý mezi ty dva materiály..spodek bude hladká šedá koženka a na sedací část přijde černá protiskluzová koženka..všechno jsem si ze vzorníku vybral sám..tak doufám, že to bude stát za to ..
a mimo to..mám černý sedlo a jde na tom vidět taky úplně všechno..umyju to setřu hadříkem do sucha a pořád nějakej mázanec..původně jsem chtěl celé žluté..potom černý vrch a žluté boky a nakonec to vyhrála tahle kombinace..tak uvidím
Tak jsem v novém sedle strávil pohodových 400km s nějakým podílem mimo osfalt a byl jsem nadšený jak ta broušená kůže neklouže. Do teď jsem si myslel, že ani origo zas až tak moc neklouže, ale tohle je ještě o řád lepší (a taky žádná zapařenka) jen až ta kůže zmokne tak to bude na prd... ale s tím jsem do toho šel!
Jen pro inspiraci jak psal JaraGS, že zvažoval žluté boky - tadyk trochu oranžády:
SPEEDY přiložený následující obrázek:
[131.82Kb]
Upravil SPEEDY dne 30.03.2009 09:46
Mě to tehdy dělal Pavel Šatava z Hradce (www.calounikps.com), cena 3 500,- - návrh jsem si dělal podle Bagsteru.¨
Fotky jsou tady: http://jp.webzdar...
Hovez napsal:
Mě to tehdy dělal Pavel Šatava z Hradce (www.calounikps.com), cena 3 500,- - návrh jsem si dělal podle Bagsteru.¨
Fotky jsou tady: http://jp.webzdar...
no přešité a upravovaný předek..molitan už tam byl vymačkaný..jinak cena byla nula..je to práce za práci..on něco udělá pro mě a já pro něj..ale říkal, že kdyby se někdo ptal..cena 2.100 - 2.500 podle materiálu a složitosti..http://www.mbroth...dadel.htmlneříkám nic a na moje slova dojde
noo, to je pravda GROGu..má tam sice, že nepřijímá další zakázky, ale řekl, že pokud někdo něco bude chtít..má se odvolat na mě..kámoš tam veze sedlo na DR na přešití dnes..
jinak díky za pochvaly..vyřídím