Ahoj pánové.Se zájmem jsem dlouho sledoval Vaše stránky. Pročítal jsem Vaše diskusní fórum tak dlouho až jsem to nemohl vydržet a s velkou pomocí kamaráda jsem si splnil sen.Koupil jsem GS1150.Je to nádhera!! Rád bych se zeptal jestli by bylo možné sehnat manuál.Díky
Tak jsem taky sehnal servisní příručku na 1150GS,ale v němčině,kdyby jste někdo chtěl,můžem se nějak dohodnout,třeba za přeložení pujčim okopčit
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Kubrt napsal:
Tak jsem taky sehnal servisní příručku na 1150GS,ale v němčině,kdyby jste někdo chtěl,můžem se nějak dohodnout,třeba za přeložení pujčim okopčit
Mám scan příručky i návodu v ČJ. Je to ale celkem velký. Nicméně až budeš prolétat Pardubicema, můžu Ti ji nalít třeba na flashku, popřípadě vypálit..
Kubrt napsal:
Mám scan příručky i návodu v ČJ. Je to ale celkem velký. Nicméně až budeš prolétat Pardubicema, můžu Ti ji nalít třeba na flashku, popřípadě vypálit..
O.K. Díkes.Až by to bylo aktuální dal bych echo... Ještě koštnu mladou...říkala že němčinu celkem statně ovládala
Upravil Kubrt dne 26.01.2009 16:10
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Kubrt napsal:
Hele kluci, na posílání poměrně velkých souborů se dá použít www.uschovna.cz
Není to nic složitého a funguje to. Já tudy posílám běžně relativně velké soubory a exáče.
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz