Ahoj pánové a dámy, teď o víkendu jsem se stal hrdým majitelem R1200GS z roku 2005 (předtím jsem měl F650GS twin 2010 a ještě ho vlastně mám a prodávám - kdyby měl někdo zájem :-) ). Ale k věci. Od manželky jsem dostal k vánocům origo sadu LED blinkrů BMW ještě na F650GS - tam jsem je namontoval snadno, odpojil staré a napojil nové... Samozřejmě si je chci přendat na svoje "nové" GS - na které by podle serveru kde byly kupovány měli pasovat. Ale hups, po povolení blinkru koukám a moje R1200GS nemá žádné konektory, kabel z blinkru jde do svazku a nikde žádný konektor. Chci se zeptat, když bych někde sehnal origo protikus toho blinkru a napájel to na ten kabel co vede ke starýmu blinkru, bude mi to fungovat? Nemáte s tím někdo zkušenost? Nerad bych aby mi to hlásilo nějakou prasklou žárovku nebo tak...
Ano bude to fungovat a pokud nebude a bude interval kratkej necha se to v bmw preprogramovat na led blikace. Ale v 80% to maka hned
... servis a diagnostika BMW Motorrad
Dawid: Spěchat na to nespěchám, ale na těch LED blinkrech mam origo BMW konektor, takže je škoda to štípat a letovat tam jinej, spíš bych chtěl sehnat 4 origo protikusy co jsou na motorce.
Nechajinse koupit v bmw ale pocitej s tim ze jeden pin bude stat cca 90kc a potrebujes jich 8 plus konektory. Myslim si ze 1500 ti stacit nebude
... servis a diagnostika BMW Motorrad
Encore: To je super - přesně to co jsem hledal. Na těhle stránkach jsem to hledal taky a odtud mi i manželka objednávala ty blinkry, ale v kategorii osvětlení jsem to právě nenašel... Díky moc.