Ahoj, uvažuju o koupi hydraulické plošiny ovládané pedálem na servis a údržbu motorek. Cenově se pohybují běžně kolem 10-12 tisíc, rozměry cca 220x70. Používáte tohle někdo? je to za ty peníze použitelný?
https://www.profigaraz.cz/motocykly/zvedaci-plosina-pro-motocykly-450kg/?gclid=CjwKCAjwkMbaBRBAEiwAlH5v_mciK2dLf-MIAYscHUEEcduueNvZtrdpHB1XMpxRV9Xs6WVkYiAH-RoCqM4QAvD_BwE
Upravil Pamilton dne 21.07.2018 08:28
BMMW R1200GS LC 2014
Pamilton (asi) chtěl napsat:
Ahoj, uvažuju o koupi hydraulické plošiny ovládané pedálem na servis a údržbu motorek. Cenově se pohybují běžně kolem 10-12 tisíc, rozměry cca 220x70. Používáte tohle někdo? je to za ty peníze použitelný? Zvedací plošina pro motocykly 450kg
Něco podobnýho,možná stejné,jen v červené barvě má Tonda v dílně.Určitě ti sem napíše jak mu to vyhovuje.Za sebe bych řekl,že to podstatně ulehčí práci a nemusíš se u toho válet jako já.
.
Ja mam stejnou jak tonda a vypada bytelnejc. Toto mi pripadne vic plechovy nez zelezny. Ale na obcasny zvednuti... jinak dyz tam mam neco dyl rozdelanyho a pak musim neco delat na zemi tak pjekne pluju a chudaci kolinka a zada...
Kupredu spatki ni krok...
Pouzivam to taky ale mam trosku drazsina zveda mi az 1100mm a uz si nedovedu delat bez toho. Az to bude nutne a potrebne kupuji si jeste 1 a budou dve vedle sebe
... servis a diagnostika BMW Motorrad
Mám jednu samo domo v garáži. Udělaná podle výkresů, co zveřejnil nějaký fanda veteránů. Zvedá se hydraulickým zvedákem na auta. Používám mezi sezonami standardně.
God, Gun & BMW
servisak napsal:
Pouzivam to taky ale mam trosku drazsina zveda mi az 1100mm a uz si nedovedu delat bez toho. Az to bude nutne a potrebne kupuji si jeste 1 a budou dve vedle sebe
hele.. to asi neni spatnej napad. Takhle by pri trose sikovnosti mel jit zdvihnout i trakturek a ctyrkola...
mmch ty mas vyrazne drazsi a na vzduch, ne?
Upravil hicks dne 21.07.2018 21:29
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Ty ciny nejsou vsechny stejne,ta unimaxova je moc uzka.Ta co tu daval odkaz Pamilton je o 10cm sirsi a kvalitativne lepsi a na www.lincos.cz je za 10tis vcetne dane,pan ma sklad ve Velke nad Velickou.
Upravil cechi dne 22.07.2018 12:50
Servis a opravy motocyklů BMW Zlínský/Trenčiansky kraj
kim napsal:
> BIGR a jak se tam dají zjistit ceny?
ten lepsi koukam cca 3000 USD. staci to hodit do googlu.
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
cechi napsal:
Ty ciny nejsou vsechny stejne,ta unimaxova je moc uzka.Ta co tu daval odkaz Pamilton je o 10cm sirsi a kvalitativne lepsi a na www.lincos.cz je za 10tis vcetne dane,pan ma sklad ve Velke nad Velickou.