Ahoj pratele,
kamaradka ma obyc GS a chtela by plexi z Dakara. Nevali se nekomu doma jedno nevyuzite? Diiiiiky
Upravil Kubrt dne 30.07.2018 22:44
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Georg: jj, to jsem mel na mysli. Ted ma to origo plexi taky podlozeny a vic postaveny. Vypada to pekne, ale vedej ji turbulence. Nezbyde ji asi nic jineho, nez poridit od jine, treba to od wunderlichu, jak psal BMWGSA.
Ja si totiz neuvedomil, ze to Dakarovy taky dost lezi. Mel jsem za to, ze je vic postaveny.
Diky chlapi
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Polovicka to asi bude resit nastavcem na plego.
Ted tam ma nejaky, ani nevim co to je a ma ho podomacku "postavene". Vypada to pekne, ale vadej ji turbulence. To wunderlichovy tam mela kdysi a to ji vyhovovalo, takze asi budeme laborovat
Kazdopadne pak dam echo.
Edit: v prni rade teda bude mit obri vliv tvar toho plexiskla, proto ji to wund. asi tak vyhovovalo...
Upravil Kubrt dne 25.07.2018 21:24
Zkus se ještě kouknout na vstream. Měřím 183 a na 650gs rotax 2005 mi vyhovovalo. Podle obrázků to byla tahle verze. http://www.sierra...413-p-2372
Upravil vsezved dne 25.07.2018 22:20
'02 BMW R1150GSA, bylo '05 BMW F 650GS
To bílé je na jednosvíčkový model, který je uchycený na 3 šroubech. Dvousvíce má uchycení na 4 bodech, tak hlavně vyber správný typ. Jo když jsem kupoval Vstream, tak peněženka plakala, ale nakonec sem vůbec nelitoval, funkčnost byla super.
'02 BMW R1150GSA, bylo '05 BMW F 650GS