Zdravím, mám trochu vůli v krku řízení nebo jak se to jmenuje a chystám se to rozhodit a chci se zeptat, co mě čeká a jak postupovat. Když chytnu přední vidle a zahýbám s něma dopředu dozadu, projevuje se to v tom krku. Je potřeba nový ložisko nebo to stačí nějak dotáhnout. Uvidím asi až to rozhodím, že
Tohle jsem ješte nikdy nerozebiral. Podle obraku to vypada jako když tam jsou obyčejný ložiska (28X52X16) , který se neseřizoujou. Takže to vypadá na vyměnu. Pokud se do toho pustiš tak fot, docela mě to zajima
BMW f 650 GS Dakar 00
BMW f 650 GS Dakar 01
www.offroad.h2omaniaks.com
Tak jsem to včera rozhodil a je to tak, kuželová ložiska, spodní bylo lehce omačkaný, ale šla tam jen nová vazelinka a zpět přitáhnout. Potřebujete na to 30-ku ořech a pod tím jsem to povolil průbojníkem. Zkusím vložit nějaký fotos
super fotky. Všechno je tam jasně videt. Už si je stahuju abych věděl co a jak až mě to potka. Dik.
BMW f 650 GS Dakar 00
BMW f 650 GS Dakar 01
www.offroad.h2omaniaks.com
Ja len drobnost mozes napisat rozmery tych lozisk su obe rovnake alebo je spodne vacsie
rozmery pis vonkajsi kruzok priemexvnutornyxhrubka
ja potrebujem vymenit a chcel by som najskor kupit az motorka nestoji rozobreta mesiac
thx
Pises ze byli trochu vockany a ze tam sla jen vazelina.Bych je zrovna vymenil. se ti po par desitkach kilakach objevi vule znovu.Jak so koule vojety tak pryc s nema a novy.
Tak jsem byl dneska v obchode s ložiskama a jediné co na nás vyběho z katalogu bylo 28X52X16.5 to co tady píšete tam vůbec není 28X52X16
Upravil jawan dne 18.10.2010 12:58