BMW R 1200 R nejde me nastartovat pri zarazeni rychlostniho stupne pri ymacknute spojce tak jak to slo bezne predtim, musim vyradit rychlost a potom nastartuji, muzete me nekdo poradit jak to vyresit? Diky moc Miks.
..cidlo bocaku? Pri vyklopenem bocnim stojanku a zarazene rychlosti nema jit nastartovat. Pokud mas nastartovano na neutral a furt vyklopenej bocak a zaradis rychlost - moto ma chcipnout... je to bezpecnostni pojistka....
Upravil Bubak dne 21.08.2018 10:14
Bubak
CFmoto CL-X 700 Adventure
Já tedy na GS LC při zařazené rychlosti taky nenastartuji, když mi to třeba někde chcípne. Musím prostě vyřadit a potom to dovolí nastartovat. Bočák v té době nemám vyklopen. Je to oser, ale nedá se s tím nic dělat.
Tak za mě chlapi díky. Bral jsem to do dnes jako vlastnost. Fakt to bylo hnuté čidlo u spojky. Drobnost která potěší.
Jinak jsem dnes zkoušel i nové Rko a mělo by to zvládat.
Ahojte, mám dotaz, existuje spôsob čím by som odstránil prskanie vody pri jazde v daždi na zadnú časť nôh, dnes som si pri jazde v daždi všimol že mi to vodu vyhadzuje od zadného kolesa niekde na pätu nohy cez lýtka až po zadok. Nejaké nadpojenie blatníku ale niečo podobné? Voda mi nevadí ale keď by som mohol zmierniť to vyhadzovanie bordelu z cesty rovno na nohy, to by bolo fajn.
Upravil oliv dne 05.11.2020 18:40
BMW R 1200 GSA LC Triple Black