Vyměníš normálně za tacho v "km". Buď seženeš "jetý" (moc jich u nás nebývá - zkusit raději e-bay) nebo koupíš v BMW nový (cca 5000Kč).
...po dohodě servis a diagnostika moto BMW...
Mrkni se tady. Nejde mi sice vložit odkaz na konkrétní položku, protože s těma dvojtečkama a otazníkama se to vždycky zkomolí na smajlíky, ale na této stránce už to najdeš.
Dělá je v černé i bilé barvě, přijde to v obálce z Polska zhruba za 14 dnů. Je to vytištěné na polykarbonátu a vyřezané laserem. Od originálu je to trochu matnější, ale za ty prachy super. Na svojí f800gs to mám už nějaký ten rok vyměněné a vypadá to dobře. Nevím co obnáší demontovat budíky na 1150, ale předpokládám, že to bude podobné. Práce cca na půl hodinky a potřebuješ šroubovák a dvě čajové lžičky.
Upravil janrypal dne 18.01.2019 00:03
tomle1 napsal:
To se mu ale pořád budou na počítadle načítat míle
Aj kurňa to mě vůbec nenapadlo... mechanické počítátko... beru zpět, naprosto mě ignorujte, jako bych nic neřekl Pár už jsem jich vyměnil, ale pravda, všechny byly digitální. Otázkou teda zůstává, proč to výše uvedený polák vyrábí v obou verzích, že jo...
Hlavne tachometr z 1150 je zapertlovanej. Tudiz rozdelat destruktivne a ja nenasel firmu ktrea by to zadelala stejne jak origo
... servis a diagnostika BMW Motorrad