Dnes som mal úplne prvučkú jazdu na GS... v papieroch je písané že nádrž má 17,3 L.... no ked som to natankoval doplna lebo svietila rezerva vlial som max 7 L tak môj odhad je že nádrž má tak max 10 L chcem sa opítať ako to vlastne je z nádržou prečo píšu viac ked má menej ?!! alebo je možnosť zameniť nádrž za väčšiu ? mám pocit že ak to zožere cca 4L /100km tak budem tankovať dosť často ako to vlastne je
Pravda je to co píšou v manuálu.
Jezdím za cca 5 - 5,5l a dojezd je něco přes 300 km, a i na rozsvícenou rezervu to jede ještě doost dlouho, až jsem se sám divil... Naštěstí úplně do nuly se mi to ještě nepovedlo (ťuk ťuk ťuk)
To se ti asi ta rezerva rozsvítila nějak náhodně záhadně...
tak to ja mam dakara 2004 jezdim od natankovani do rezervy po te tankuju a nikdy se nevlezlo vic jak 13l 300km ujedu pokazde + - chystam se nekdy vyjet uplne do sucha abych zjistik kolik mi jeste zbyva od rozsviceni kontrolky
Bino mozno budes mat pokazeny plavak vnutri v nadrzi a preto to ukazuje nepresne a kontrolku rozsvieti aj ked je tam este dost paliva.
Ako tak na to pozeram, tak som rad aky super kus mam.
Jazdim bezne za 3,5 litra; 3,8 litra mam pri sviznej jazde a maximum som mal 4,2 litra, ale to som isiel na dialnici 170 km/hod a po okreskach nakladal stale plny kotol. Na jednu nadrz bezne prejdem 450 km a rezervu mi zapina az po prejdeni 320 km. Raz som dal do nadrze viac ako 16 litrov, takze verim, ze tych 17,3 litra ma.
Jurik ja mam spotrebu od 3,2 do 4,5.Tich 4,5 som mal ked som jazdil okolo 150.170 mida horko časko a to musim mat bezvetrie.Raz sami stalo že mi začala svietit rezerva pri 400 km a to som vedel že mam ešte okolo 4 litre rezervu.
Jawan napsal:
tak to ja mam dakara 2004 jezdim od natankovani do rezervy po te tankuju a nikdy se nevlezlo vic jak 13l 300km ujedu pokazde + - chystam se nekdy vyjet uplne do sucha abych zjistik kolik mi jeste zbyva od rozsviceni kontrolky
Já to mám úplně stejně jako ty
BMW R1250GS Adventure HP, Yamaha WR450F 2019. Yamaha WR250F 2015
Mam Dakara 01 a jezdim kolem 4.5 litru, i kdyz jsou v tom celkem v poklidu jezdene polni cesty. Maximalne jsem lil 15.5 litru po asi 400km. Po rozsviceni hladoveho oka je mozne bez problemu ujet minimalne 50km, pri poklidnejsi jizde 80km.
na deset litrů mám nádrž já (z toho 3l rezerva).... Ale musím říct, že spotřeba je vždycky do čtyř na sto (spíš po městě), cestovní i 3,1 a pomalu fakt nejezdim
Upravil morabo dne 15.04.2009 13:50
Maiali nel Fango!
Když se rozsvítí hladový oko tak natankuju 13,5 litru. Dakar 02.JInak existují dva typy nádrží evropská a americká.Americká je myslim o dva litry menší.Dá se to najít na f650.com
Upravil toli dne 15.04.2009 22:04