Ahoj vsichni. V miste kde je telever prosroubovany skrz "ram-motor" jsou otory zaslepe plastovou krytkou.Chci se zeptat.Ja ty moje tam mam nove, ale nejak tam nedrzi.Origos tam uz nebyly,takze jsem koupil ty stejen na 1150, ale nevim jestli jim nechybi nejaky gumovy O krouzek.Nezda se mi totiz, ze by to tam bylo jen tak laxne zastrcene.Uz jen pri krouzeni kolem komina se mi podarilo jedn
u ztrati,ale nasla se.Jak je to na vasich strojich?Poztracene nebo nejak jinak pripevnene?
kupil jsem je s oznacenim na 850,1100 a 1150, takze 12tkovy asi nebudou.Co co popisujes se u me nekona.Proste tam na fest nedrz ani prd.Zkusim jim jeste do obchodu napsat, jestli nemohlo dojit k zamene, ale jsou to presne ty z mojeho odkaz
myslim ze tam ma byt o-krouzek
11 31422314981 o-ring
10 31422314304 covering cap
Upravil zmijon dne 18.04.2009 09:12
Transylvánští koně jsou ještě rychlejší než vlkodlak. Všechno ostatní je na vás.
„Joo, svět je plnej podivnej krás a jeden život na to nestačí.“
nebude to jen tak jednoduchý, protože.... Měl jsem kdysi R850R a tam na jedný straně to nešlo vyndat a na druhý jsem to ztratil... Koupil jsem teda jednu novou - a jak řiká milanosor - jen tak jsem si vyjel a hned za vratama jsem to ztratil a našel až když jsem se vrátil. prostě to tam nedrželo, tak holt se to muselo přilepit... takže smažáku, uvidíme, kdybyti to taky vypadlo a novej kus ti tam nedržel, řekni nám prosimtě jak ¨to vyřešit. Děkujeme
Když jedu, tak jedu.
zmijon napsal:
myslim ze tam ma byt o-krouzek
11 31422314981 o-ring
10 31422314304 covering cap
No jo, opravdu to tak vypada.Dneska jsem je schvalne zkoumal a opravdu je tam drazka jak by tam neco patrilo.Zkusim splasit nejakej o krouzek primerene velikosti a uvidime.Cepicka jako takova tam sama opravdu nedrzi.Diky moc