Zdravím pánové. Jsem tu nový a žádám vás a radu. I když nejsem vlastník přímo BMW GS doufám že mi i tak poradíte. Vlastním BMW R1100 S která má spoustu shodných dílů s GSkem. Můj problém je kolínko u pravého válce na vstřiku. Je děravé a při natlakování palivového čerpadla z něj crčí benzín. Nevíte kde by se dalo sehnat ? Vyzkoušel jsem snad všechny inzeráty na moto na díly ( pokaždé byl tento díl už pryč ) a oficiálně jako samostaný díl jsem jej nikde neviděl . Děkuji moc za rady. PS: příkládám foto dílu
Kolatch přiložený následující obrázek:
Oficielne se to neprodava jako dil. Pouze jako cels vstrikovaci lista. Tudiz bud nejakyho rozebirace nebo nove v bmw
... servis a diagnostika BMW Motorrad
Odkud jsi ? Mam doma celou lištu s jedním ulomeným kolinkem Druhy je v poho . Netušim ale jestli ta trubička co je na tom kolinku natlačená pujde sundat. Jo tak jsem to zkusil na jinem spoji ohřát zapalovačem a v poho to jde dolu. Jestli to chceštak dej cenu . Pošta je dneska raketa. Martin Kontakt v profilu. Je to z 1150 , ale to koleno je určitě stejný.
martin
Jednou jsem to taky řešil a nakonec koupil celý díl..je to tam nalisované a tenkrát mě někdo ubezpečil že to fakt nejde.....až to budeš opravovat musí nahoru i podsedlovka a airbox pryč..dost práce.