Měl bych takovou prosbu, nemohl by jste mi někdo, prosím, poradit?
Měl jsem menší nehodu se svým Dakarem. Ulomil jsem pravý zrcátko a páčku přední brzdy. Kde se dají tyto náhradní díly koupit a dá se koupit i takovej ten malej mezikus, co je u zrcátka? Že bych nekupoval celý zrcátko, ale jenom ten závit co ho drží.
A ještě jsem se chtěl zeptat, jesli se dají koupit i ty boční plasty, hlavně ten, co je vzadu?
Clovece, vidim, ze padas jako ja :-) Jenom jsem nepolamal plast :-)
Packa se da koupit, cena je cca 150Kc - nemluvim o originalni.
http://eshop.motoservis-travnicek.cz/packy-257/bmw-259/vicma-brzdova-packa-bmw-2841.html
Kup si i spojkovou a voz je obe v zasobe, nevis, kdy se to bude hodit. Hlavne ta spojkova je kriticka, bez predni brzdy se da prezit.
Nevim, kolik stoji origo zrcatko, ale detaily muzes pohledat:
http://www.maxbmwmotorcycles.com/fiche/fiche.asp
tam najdes cislo dilu a na
http://www.bmwkrotil.cz/index.php?mname=MN_DILY&act=menu&id=11
najdes cenu. Ja jsem kupoval zrcatka jine, protoze originalni se mi po par padech podelaly natolik, ze se v 80km/h v lete zacaly sklapet (jak se nahraly, nedrzely pozici). A nehorazne vibrovaly, takze jsem koupil replika zrcatka z Hondy Africa Twin a jsem maximalne spokojeny - jsou sice o neco malo uzsi, ale min vibruji a drzi perfektne.
díky moc, určitě na to mrknu, a kolik by přišly ty plasty? jenom orientačně. a nevěděl bys o někom, kdo by to svařil, nejlíp v okolí Olomouce nebo Prostějova?
a ještě jsem se chtěl zeptat, jesli se dá vyměnit i vrch řídítek, jesli tomu něco nebude, když už to bylo třikrát pěkně ohnutý a zase narovnany
myslim, že tam bude problem s tim vyhříváním řídítek
Slava44 napsal:
Měl bych takovou prosbu, nemohl by jste mi někdo, prosím, poradit?
Měl jsem menší nehodu se svým Dakarem. Ulomil jsem pravý zrcátko a páčku přední brzdy. Kde se dají tyto náhradní díly koupit a dá se koupit i takovej ten malej mezikus, co je u zrcátka? Že bych nekupoval celý zrcátko, ale jenom ten závit co ho drží.
A ještě jsem se chtěl zeptat, jesli se dají koupit i ty boční plasty, hlavně ten, co je vzadu?
Taky jsem boural,podsedlovy plast stoji 2300,- zrdcatko cca 1000,- blastr 430,-
blinkr 450,- samolepka na pods. plast cca 500,- ojednaval jsem to v Autec a bylo to do druheho dne.Jeste je dulezity pri objednavce rict vin kod kvuli barve plastu.
700 GS, 1100 GS
Měl jsem něco podobného před rokem
Nevím přesně kolik stojí nové plasty ale pokud to máš hodně prasklý a ulámaný nějaký místa kde jsou ty železný podložky na šrouby a různý úchyty Tak bych šel radši do nových Jen názor Neudělal jsem to nechal jsem to opravit a lituju Svaření plastů mě vyšlo sice na 600,- ale nalakovat stálo dvojku KDyž si to začistíš a stříkneš sám Tak se to asi vyplatí jinak ne
Jinak já měnil řidítka , přední blatník, ráfek, gumu a nechal jsem srovnat vidle. Ty plasty jsem rozmačkal nohama jak jsem se za ně zapřel.
Prostě shoda náhod a hlavně smůla
Jo jinak v německu to vyjde asi cenově líp Zkusil bych se pozeptat být tebou Já to udělal