Zdravim. Máte někdo nějakej vyzkoušenej? Aby se to moc neklepalo a drželo i v terenu? Stejně mi odchází mobil, tak si chci koupit odolnej a mit ho i jako navi. Treba: https://mobilni-telefony.heureka.cz/vernee-v2/specifikace/
hlavně, že je pivo ftlamě
Koupil jsem tento - musí se to nastavit daný telefon, při změně telefonu musíš přešroubovat vzdálenosti, ale jinak je bytelný a vypadá dobře. http://moto-drzak...alitne.cz/
Upravil Gano5876 dne 10.01.2020 08:49
Kup si od karfa a máš https://www.bawor...d_id=35419do konce životnosti stroje klid. Vyzkoušeno v terénu s 300g mobilem,ktery se ani nehne natož aby vypadl, jako bonus zamces mobil na motorce a jdeš pryč,bez obav aby ho někdo ukradl (to by musel odsroubovat úchyty). Jenom doporučuji nahradit přiložené gumové "vystelky" plus těsnění co je na čele filcem co se dává pod nábytek,tense tak brzy nevymačká.
BMW R 1200 GSA r.v. 2013, 90 jahre
Řešil jsem kde čím, ale poslední 3 roky jezdím s "RAM Mounts X-Grip" telefon v tom drží perfektně i v terénu (jak přibitej) . Horší je to s připojením nabíječky, volný kabel ti může poničit konektor, ale dá se vyřešit magnetickým konektorem a je klid.... Od Ramu si můžeš sestavu poskládat jak ti to vyhovuje, mají mnoho způsobů přidělání různé délky ramínek,kloubů atd... nechci ho vychvalovat (to už stejně dělám), ale je univerzální a naprostá spokojenost! Jo samozřejmě nejde uzamknout, ale stejně bych telefon na motorce jen tak nenechal, ani v kovovém zamčeném držáku......
Jo a ještě bych byl opatrný, na trhu je spousta náhražek i za třetinovou cenu, ale kamarád koupil z DX a stálo to krom ceny za h***o
Lepší než za ženštinami hampejznými se píditi, jest plodníkem svým dvakrát týdně řádně zatřásti!
Nevim si rady s výběrem toho telefonu. Moje požadavky:cena do 6tis, voděodolnost, gps, slušnej foťák, displej od cca 5.2 - 6.
jinak se v tom moc nevyznám. Nějaký tipy? hlavně, že je pivo ftlamě
Já měl NOMU S10 PRO. Ale ten nesplňuje foťák. Ten tam byl nic moc. Stávající Samsung je na tom o dost lépe. Ale zase výdrž baterky byla fajn. Dokázal jsem podle něj navigovat celý den a to nebyl mobil na nabíječce...
becka napsal:
Nevim si rady s výběrem toho telefonu. Moje požadavky:cena do 6tis, voděodolnost, gps, slušnej foťák, displej od cca 5.2 - 6.
jinak se v tom moc nevyznám. Nějaký tipy?
Podle mě to, co jsi napsal, nejde moc dohromady.
Já mám pro osobní účely dobrý telefon, který je rychlý, fotí atd .. a na řidítka jsem koupil levný telefon, který je super odolný. Nebál bych ho dát pod boční stojan. Stal 2500kc a z řidítek ho nesundávám ani v noci. Je pomalý, foťák jsem ani nezkoušel. Mám v něm pouze navigaci, nic víc. Když potřebuji on-line navigaci, třeba hledání ubytování atd tak na osobním tel dám hotspot a jsem online. Výhoda taky je, že konektor nabíjení je zapuštěný tak 10mm v telefonu, takže nemůže dojít k nějakému vyklepání.
Presne o takomto uvažujem, aký to máš? Resp co by ste mi doporučili, chcem to do karfovho držiaku, ale okrem vodotesnosti a životnosti nabíjania potrebujem hlavne aj odolnosť voči vibráciami. Chcem to na 690ku, a v teréne mi od vibrácií už umiera aj Garminacka Montana. Čiže rýchlosť ani foťák ma nezaujíma, stačí na navigáciu s offline mapami na mapy.cz
Upravil patol dne 11.01.2020 09:40
Jsem rád, že ste zmínili quad lock. Mám ho v hledáčku. Líbí se mi ta jednoduchost a rychlost. Přiložíš, pootocis a telefon drží, otázka ani ne půl vteřiny. Delaji dokonce základnu s bezdrátovým dobíjením, ale co se mi podařilo zjistit tak není voděodolná a nemá pojistku proti samovolnému pootočení a tím pádem vypadnutí telefonu z držáku. Takže použít na motorce nejde. Maj v nabídce tzv pončo, což je jakýsi převlek přez displej, což se může hodit při jízdě v dešti. Ne kvůli vodotěsnosti, ale ovládání telefonu, což by s kapacitním displejem telefonu byl problém
Mám jen trochu obavy z robustnosti, je opravdu tak spolehlivy a odolný?
YouTube Video
Upravil Saturnin dne 11.01.2020 10:54