Ahoj Honzo!
Pres tejden jsem v Praze, ale o vikendu se strasne moc rad projedu s nekym z okoli, bydlim v Plotistich a jsem pro kazdou srandu taakze, brzy na videnoou!
Já jsem z Valů u Přelouče ,ale přes týden a někdy i přes víkend jsem v Praze ale s Bawcema bych se projet jel,jestli neva že mám silnějšího
Upravil Kubrt dne 27.04.2009 18:55
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
honza2596 napsal:
Zdarec měl by někdo zájem z východních čech dát dokupy motorkářskou bandu?? nebo se jen tak projet s novým majitelem BMW F 650 GS ???
Jasny muzeme neco podniknout jsme z Hostinneho mame tu 2x 650 gs a 1x1100 gs
jinak jeste KTM 950 a MT 01 jezdime pohodu hlavne po silnici ,obcas nejaka ta terenni vlozka ale to podle nalady ucastniku.
700 GS, 1100 GS
Taky se přidávám. Jsem z Lázní Bohdaneč, takže není problém. Pokud nevadí, taky mám silnějšího Hrocha + se mnou občas jezdí brácha na Cagiva Elefant 750 (motor DUCATI)
BMW R 1100 GS k dvacetiletému výročí prodáno
Jawa 250/590 SPORT - na uklidnění
Jawa 350 Californian r.v.2014 na zakázku
No a pánové, vidíte to na projížďku alá asfalt - s baťůžky, nebo nějaký offroadek
a spolujezdkyně nechat doma??
----- Ať se práší za kočárem !!! :-) -----
Jawan napsal:
ja si nemyslim ze to mame nijak daleko je otazkou co jee mysleno vychodnima cechama
Noo, tak definujme místo blíž - střed spojnice mezi Přeloučí a Znojmem
A to mi vychází někde mezi Jihlavou a Havl. Brodem
Co vy na to?
----- Ať se práší za kočárem !!! :-) -----
honza2596 napsal:
Zdarec měl by někdo zájem z východních čech dát dokupy motorkářskou bandu?? nebo se jen tak projet s novým majitelem BMW F 650 GS ???
No hezky se nám to tu množí. Pokud nebude problém že jsem Perníkář a ne Mechovák rád se někdy na vyjížďku přidám. I když většinou radši jezdím sám.
Dan
mysaccek napsal:
Jasny muzeme neco podniknout jsme z Hostinneho .... jezdime pohodu hlavne po silnici ,obcas nejaka ta terenni vlozka ...
Jo, vezmi bandu motorek a projeďte tu zatáčku u Vás v Hostinném hned za mostem přes Čistou směrem k železničnímu přejezdu. Schválně, kolik lidí to projede bez ztráty květinky... Na tom klouzavým asfaltu jsem hodil přepychovou tlamu a nemusel mi k tomu asistovat ani písek či voda...
Rok před tím jsem to proklouzal opačným směrem rovně a netrefil jsem se ani na most. Ještě že je tam vjezd na nějaké parkoviště...