Kamarádovi se naskytla možnost koupě GS z Anglie.Potřebuji pár názorů a zkušeností na tamní motorkáře.Jak se chovají ke svým strojům,jak dodržují servis atd.Za vaše názory dík.
Upravil Kasak dne 28.04.2009 21:57
A teď vážně - jak se k motorkám chovají nevím, ale bude dost vyřizování s přihlašováním...
Mám pocit, že se to tu nedávno zrovna řešilo ...
----- Ať se práší za kočárem !!! :-) -----
Zapoměl jsem napsat,že je už 1/2 roku tady,tak doufám,že světla budou OK.Jde mi hlavně o to,jestli jsou aspon trochu pečliví a mašině něco dají nebo jenom rasujou.
Kasak napsal:
Zapoměl jsem napsat,že je už 1/2 roku tady,tak doufám,že světla budou OK.Jde mi hlavně o to,jestli jsou aspon trochu pečliví a mašině něco dají nebo jenom rasujou.
Já myslím, že to není ani tak o národnosti, ale spíš o jednotlivcích a jejich postojích k motorkám.
Můžeš trefit na opečovávanou mašinu, zrovna jako na stroj, o kterej se majitel vůbec nestaral...
Jinak nevím o ničem, čím by byli angláni nějak pověstní ...
Upravil Thomasson dne 28.04.2009 21:29
Je mi jasný,že je to od kusu,ale 95% vepřů si nedovolí vynechat servis,protože je to napsané v manuálu.Jinak moto jsem ještě neviděl,jedu se na ni podívat v sobotu a potřebuji být nabušený informacema.Ten maník co ji má na ní v zimě makal,tak jsem zvědavý.
Thomasson napsal:
Já myslím, že to není ani tak o národnosti, ale spíš o jednotlivcích a jejich postojích k motorkám.
Můžeš trefit na opečovávanou mašinu, zrovna jako na stroj, o kterej se majitel vůbec nestaral...
tady jde taky o to, ze v UK casteji jezdi cely rok + slany vzduch + sul na silnicich.
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
bohumil napsal:
Kromě toho že to bude skorodovaný vot teho mořskího vzduchu tak to bude svítit na druhů stranu.
mořský vzduch není slaný,je to mýtus,akorát je hustší na vodu,vjetší vlhkost,nejen v noci ale i přes den,to že v anglii nepadá sníh není zapříčiněno slaným vzduchemale golfským proudem,ktrý je teplejší
Hliníkové kufry BEGR - www.begr.cz
Thomasson napsal:
tady jde taky o to, ze v UK casteji jezdi cely rok + slany vzduch + sul na silnicich.
UK? Já myslel, že UK je Ukrajina ...
Upravil Thomasson dne 29.04.2009 01:02
Tak motorky jsou tady UK jak od koho.Nekdo si o ni pecuje,nalesti po kade jizde a druzi ji parkuji venku pod plachtou(je jich taky dost) a servisuji jen to nejnutnejsi.Nicmene celorocni jezdeni se vetsinou na stavu podepise.Ja jsem koupil GSA 05 od Policie a taky se tam vysoleny kousky na hliniku najdou.Pokud se to vcas nezazimuje,tak to tady proste takhle chodi.Jinak s prepisem, by to melo byt snad vpohode.Me ceka jeste prevoz, jinak mimo to STK ( kontrola udaju,pripadne doplneni chybejicich),urad,znacka a jedem.Za mesic me tohle litani ceka,tak jsem sam zvedav,jestli si budu rvat vlasy na halve Jinak ke svetlu.V uzivatelske prirucce je psano,ze svetlomet jde pretocit k jezdneni v pravo a levo,ale vypada to desne.No ale snad by se na to dalo u STK vymluvit.
Upravil milanosor dne 29.04.2009 03:26
Thomasson napsal:
UK? Já myslel, že UK je Ukrajina ...
mily Thomasone, ukrajina je pro mne UA.
17 cm
No právě, já jsem taky zvyklej říkat UKačka, tak mě to trochu zmátlo... :)
hele to zalezi v jakem prostredi se pohybujes :) vlez si na nejaka cizi fora a vsadim se, ze do pul roku ukrajincum UKacka v zivote nereknes.
V anglosaskem prostredi je UK jednoznacne Spojene kralovstvi... nebo alespon ja to tak vnimam.
17 cm
jo to mas pravdu, ale tohle nemohlo nikdy vzejit z prostredi tech kdo umi a ctou anglicky :) To je nase vychodni specialita... neco myslim jako kdyz mel Knazko pred rozpadem federace na aute SO (Somalsko :))
17 cm