Hezký den všem.
Pozná někdo použitý držák mlhovek na obrázku (vypůjčeno z archivní inzerce) ? Líbí se mi jeho použití např. pro xenon při zachování továrních GSA mlhovek. Pátrám a nenacházím ...
Díky za tipy
napadlo mě, jestli ty držáky ze zdejšího fóra někdo má a by byl ochotný zdemontovat, nafotit a okótovat. Zkusil bych je vymodelovat v 3D programu /Modeluju v Thinkercad, nejsem v tom žádnej extra borec, asi by to nebylo úplně stejné, ale třeba by se to povedlo. No a pak vytisknout...Tisknu z PETG, což by mohlo být v pohodě.
Je to taky cesta...
Tak Touratech už nedodává, škoda. Ono by bylo víc co bych od TT chtěl, ale už prostě nejsou ... předpokládám že dotazovat přímo nemá smysl, když už to prostě není v katalogu.
monsery napsal:
Ahoj,
napadlo mě, jestli ty držáky ze zdejšího fóra někdo má a by byl ochotný zdemontovat, nafotit a okótovat. Zkusil bych je vymodelovat v 3D programu /Modeluju v Thinkercad, nejsem v tom žádnej extra borec, asi by to nebylo úplně stejné, ale třeba by se to povedlo. No a pak vytisknout...Tisknu z PETG, což by mohlo být v pohodě.
Je to taky cesta...
Radek
Dobrý nápad. Kdysi jsem dělával v Solidu, laser a ohraňovák bych byl pořád schopen zařídit, takže udělat to z nerezu by bylo řešení napořád. S tím zase mohu pomoci já.
Pokud mne myšlenka na další pár dodatečný světel neopustí, budu muset něco spíchnout