Pratele nemate nekdo chut stejne jako ja mit zase v ocich trochu prachu a na moto trochu blata ? V patek ma vetsina svatek a tudiz bych razil okoli berou krivoklat mimo cesty,aby nas nesrazilo auto..cca 11.00 az 16.00 ? prida se nekdo vim par mist kde se nejede spatne,ale vic hlav vic vi
Upravil ant dne 03.05.2009 21:27
WILL RACE FOR FOOD
ant napsal:
Pratele nemate nekdo chut stejne jako ja mit zase v ocich trochu prachu a na moto trochu blata ? V patek ma vetsina svatek a tudiz bych razil okoli berou krivoklat mimo cesty,aby nas nesrazilo auto..cca 11.00 az 16.00 ? prida se nekdo vim par mist kde se nejede spatne,ale vic hlav vic vi
Antiku, ja se monza pridam... i kdyz me furt boli ruka od mackani spojky na offroad maratonu :-)
tukni na odpovedet vedle a musis to dat max 300Kb..ps priste bude fotek treba vic, ale jsou videt na pozadi sloupy elektrickeho vedeni kazdy si to podle toho urcite otoci
WILL RACE FOR FOOD
Nicmene mam v planu fotit endurka trosku vic. Tak se pak muzeme dohodnout na nejake akci, kdo byste chteli. Ja budu behat kolem a fotit. Foti mi to 22Mpix, takze tisk A2+ no problemo, pokud si chcete doma vytapetovat
no myslim,ze se potkame na Milonavo Touratech event...to aby se clovek dobre tvaril,jak se to priblizi je videt i ta moje spinava motorka btw: super ta fotka moc se povedla v pondeli delam tapetu
WILL RACE FOR FOOD