Ahoj,
během tohohle měsíce by mi měla dorazit helma BMW GS Trophy a jelikož nemá sluneční clonu, tak pravděpodobně si koupim nějaké sluneční brýle do ní. Nyní jezdím v helmě Held, kterou mám půjčenou z práce a když mi svítí slunce do očí a dám si sluneční clonu dolu, tak vidím prd.
V brýlích vidím výhodu hlavně v tom, že můžu koupit nějaké s polarizací.
Napadlo mě i koupit samozatmavovací, ale nevím, jak funguje zatmavování přes plexi helmy, protože třeba v autě přes klasický sklo zatmavování nefunguje.
Máte někdo tedy tip na brýle do helmy ?
Díky.
zatmavovaci funguji, plexi nema metalickou vrstvu jako skla v aute
a u tech polarizacnich pozor na citelnost displeje navi/mobilu ...
jinak jak pise milan, normalni bryle jsou uplne v pohode ... ja jezdim i s ciryma pracovnima snad za stovku a taky funguji (zlata vyklopena helma kdyz je vedro)
Chtěl jsem samozatmavovaci Klim Krios. Ještě predtim jsem ale narazil na pin-lock s touhle funkci do Arai X-Tour a tak jsem ho pořídil. Funguje, ztmavne, ale jen trochu. Proti tmavé cloně úplná bída. Nevím, jak je na tom ten Krios, ale tohle je propadak...
pod trvalým dohledem
Díky za link, původně jsem zkoušel jenom invelt a bmw stránky a tam nic nebylo. Je Pravda, že ta cena je dost vysoká. No v srpnu jedu do německa do BMW muzea a showroomu, tak se možná na to zeptám jestli je to opravdu origo nebo dovezená čína.