Jelikoz tato nova guma nema svuj topic, tak sem ho zalozil, vcera sem je obul. Pneu ma vic profilu vzorku dle rozmeru, neni teda jeden univerzalni. Vyrobce ji udava jako 50/50 a najezd 8000mil/12000km. Vsude kde sem koukal ji jenom chvali viz. advrider apod.
Me teda prijdou max jak pirelli scorpion rally str s lepsim najezdem. Na wildy a podobne to musi ztracet i kdyz to chvali. Ale jako lepsi asfaltova guma na sotoliny proc ne.
Honda XL600R
KTM 790R
BMW GS
Hootik napsal:
Jelikoz tato nova guma nema svuj topic, tak sem ho zalozil, vcera sem je obul.
To už se dají v ČR koupit? Před měsícem jsem přezouval a chtěl jsem ji zkusit, ale nebyla nikde dostupná..
Tak poreferuj jak jsi spokojený až na ni něco najedeš. Docela by mě zajímal hluk od předku. Teď jsem dal Michelin Adventure a předek dost uhučenej, ale po 3 tis se to trochu sklidnilo, nebo jsem si na to možná už zvyknul.
Upravil vztekloun dne 25.07.2020 14:20
starám se o marketing a spolupracuji s www.honzaptacek.cz - realitní makléř a kancelář v Praze
Ano obcas se nekde objevi... ja sem je kupoval na pneu Hajek a dle cloveka tam jsem druhej co je kupoval ???? Zatim co muzu rict po 20km tak ze na asfaltu sedeli jak pribity kdyz byli novy, a ze jdou hrozne rychle do naklonu ale jako ze vazne moc ryhle a lehce. Hukot sem nezaznamenal... pride mi jsou tizsi nebo vydavaji jinej zvuk nez STRka....
Někdo nějaké zkušenosti? Chtěl jsem teď obout na vzduch 1200 GSA, ale nikde nemají přední 110/80/19, tak jen zda se mám po ní shánět aspoň při příštím přezutí..
starám se o marketing a spolupracuji s www.honzaptacek.cz - realitní makléř a kancelář v Praze
Jsem zvědavej, co na to kdo řekne
Já mám s Dunlop všeobecně zkušenost, že běhoun má malej rádius, tzn. že je vysoká a hodně "ostře" zaoblená a tak lehce ovladatelná moto, jako je GS, je na nich příliš vratká... spíš už hraničící se špatnou ovladatelností. Blbě se odhaduje potřebný náklon do zatáčky a pocit z jízdy byl, jako chodit po zábradlí. To je za mě už moc. To se hodí na takový nezatáčivý je.bky, kde normálně musíte dávat kontra, aby to vůbec zatočilo. ...Ale to jsem zkoušel úplně silniční pneu. Třeba se s tímhle dezénem už trochu mírnili v tom zaoblení Každopádně, směs asi budou umět...
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 773767249, 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
Tvl, jak jsi to sehnal? Já je chtěl už na jaře a teď ani ne měsíc zpátky znovu, a ta přední vůbec nikde nebyla k dostání. Nebo je to na vzduch a tam je jiný rozměr?
Ja sa pridám, mám ich tiež už v garáži a neskutočne som na ne zvedavý...no súčasné gumy odchádzajú so cťou, 14tis. a stále idú, tak to ešte potrvá, no určite dám vedieť.....
nico
jo jo vzduch (nevím co máš, jestli LC, tak tam je asi jiný rozměr) ale ani na vzduch se dlouho nedala přední v ČR sehnat, teď to byla náhoda, bral jsem poslední ks z motopneu.net
Ahoj, můžete někdo potvrdit nebo vyvrátit to, co psal Mr GS, ohledně toho, jak jsou ostré v profilu, až nestabilní? Protože podle fotek tak fakt vypadají... Taky se mi líbí, ale teď nevím, jestli je zkoušet. Díky
BMW R1200GS Triple Black 2011 Předtím BMW R1200GS Adventure LC, Vespa GTS 300 HPE, BMW R1200GS Triple Black, BMW R1200GS Adventure, BMW R1200GS Triple Black, Triumph Street Triple, Honda NC700X DSG, Yamaha WR250R, Honda Varadero 1000, Suzuki Intruder Volusia 800.
Jezdil jsem Tourance next, klasické Tourance a naposled před těmito Dunlopkami Anakee 3. Nepozoruji žádný velký rozdíl a rozhodně se mi nezdá moto nějak nestabilní nebo vratká. Do zatáček jdou pěkně. Mám najeto zatím cca 1000 km a nemůžu říct nic špatného. Trošku je slyšet přední kolo, ale nic otravného asi tak na úrovni klasických Tourance nebo jen lehce víc. Na asfaltu drží krásně, lepší než všechny ostatní, které jsem jezdil, jsou na asfaltu se štěrkem, polňačkách, šotolině. Zatím jsem nejel na mokru a v nějakém těžším terénu.
Ale co jsem si všimnul, tak mi připadá, že je rozdíl u neobutých pneu a obutých a nafoukaných. Na moto už nevydá profil tak "ostrý" a zdá se úplně normální.
Upravil Zdenek34 dne 17.04.2022 10:23
Dík, to rád slyším. Taky je zkusím.
BMW R1200GS Triple Black 2011 Předtím BMW R1200GS Adventure LC, Vespa GTS 300 HPE, BMW R1200GS Triple Black, BMW R1200GS Adventure, BMW R1200GS Triple Black, Triumph Street Triple, Honda NC700X DSG, Yamaha WR250R, Honda Varadero 1000, Suzuki Intruder Volusia 800.