Ahoj, kdysi mi někdo dával tip, kde se dá koupit v Brně klíč na olejový filtr. Samozřejmě jsem to už zapomněl. Víte někdo, kde by se to u nás dalo sehnat? Zase mě čeká výměna oleje, a už se mi to nechce bastlit šroubovákama
David - Brno, 1150 GS.
Kupoval jsem ho v Univeru pár měsíců zpátky, není plechovej, je to odlitek a sedí na Hiflofiltru jak "prdel na hrnci" ...cena taky myslím rozumná...
Tendlententoc http://www.univer...hp?id=1486
A tady máš adresu http://www.univer...mesto=brno
Upravil MaO dne 06.05.2009 22:29
Zkus autodíly Elit. Když jsem klíč sháněl, obvolal jsem Kolín i Pardubice a všude ho měli skladem. Maník mi tvrdil, že je maj snad na všech pobočkách. Zkus tu Vaší brněnskou - našel jsem Ti kontakt:
ELIT Brno
Adresa:
Ulice: Pražákova 66
Město: Brno
PSČ: 619 00
Ředitel regionu: Kolčava Miroslav
Telefon: 545 224 006
545 224 007
Fax: 545 222 116
E-mail: brno@elit.cz
Otevírací doba:
Pracovní dny: 8:00 - 18:00
Sobota: 8:00 - 12:00
Neděle: zavřeno BMW R 1100 GS k dvacetiletému výročí prodáno
Jawa 250/590 SPORT - na uklidnění
Jawa 350 Californian r.v.2014 na zakázku
Jó, ještě poznámka - výrobce Hazet klíč 74mm! Pozor, mají i 74,4mm.
BMW R 1100 GS k dvacetiletému výročí prodáno
tondo, a kde v elitu jsi ho kupoval? Na Prazakove (viz odkaz vyse) jsem volal, tam mi chlapik rekl, ze s naradim Hazet teprve zacinaji, a ze to zjisti a zavola mi zpatky. Za chvili volal a ptal se jestli chci 27hran nebo 32hran, a jestli jsem si jisty ze je to 74mm klic, protoze ten stoji cca 2900 bez DPH. Netreba rikat, ze tim se u me trochu odepsali. to si radeji udelam zajizdku do toho univeru do komina, i kdybych tam jel na snekovi, tak me to vyjde levneji
David - Brno, 1150 GS.
Takze jeste jednou....
Klic si muzes koupit treba i v ELITu, tam maji od firmy HAZET a stoji cca 467,- Kc vcetne DPH...je to tento http://www.elitec...eId=956023[/url]
V UNIVERu muzes koupit klic od firmy WOLF'S HEAD za cca 235,- Kc vcetne DPH (asi polovina ceny HAZETu)...pro informaci obrazek cele sady klicu na filtry tohoto vyrobce http://www.amazon...automotive
Je jen na Tobe, co si vyberes a kolik chces zaplatit...
To Pizzy: Jinak myslim, ze klice HAZET prodavane v ELITu jsou vzdy (dle udaje vyrobce) prumer 74,4mm. Je to HAZET 2169 http://www.hazet....340-2.html nebo 2169-10 http://www.hazet....831-2.html. Rozdil mezi temito dvema klici je dle meho nazoru jen ve vysce klice...
Upravil MaO dne 08.05.2009 10:19
2900,- To byl zlatej ne Nebo se pán seknul o nulu. Já ho kupoval kámošovi do servisu za 450,-v Yacomi a sobě za necelejch 8 Euro v Louisovi Jestli na to nespěcháš, tak Ti ho v Yacomi koupim a až se někde v červnu srazíme s tim krytem katu, tak Ti ho přivezu. Ale určitě ho tam u vás taky někde seženeš. Dneska jsem ještě koupil 16ku svíčák na ráčnu - zbrousil ho flexou a dotáhl si konečně svíčky správnym momentem, takže nářadí už mám snad komplet
tondo, a kde v elitu jsi ho kupoval? Na Prazakove (viz odkaz vyse) jsem volal, tam mi chlapik rekl, ze s naradim Hazet teprve zacinaji, a ze to zjisti a zavola mi zpatky. Za chvili volal a ptal se jestli chci 27hran nebo 32hran, a jestli jsem si jisty ze je to 74mm klic, protoze ten stoji cca 2900 bez DPH. Netreba rikat, ze tim se u me trochu odepsali. to si radeji udelam zajizdku do toho univeru do komina, i kdybych tam jel na snekovi, tak me to vyjde levneji
Tak to byl určitě "výborný prodavač", já jim ho v Pardubicích taky musel ukázat v jejich katalogu, jinak by ti ... nevěděli, co mě mají prodat. Po telefonu mi řeknou OK, že ho maj skladem a na pobočce mi tvrdili, že nic takového neprodávají - samozřejmě, že ho skladem měli, ale vůbec netušili, že to vůbec prodávají. Asi jsem po tel.mluvil s vedoucím, ale ten tam už odpoledne nebyl, takže to byla domluva jak s ... Nakonec jsem ho koupil, cena asi těch 467Kč (HAZET 74mm). Hold je budeš asi muset přesvědčit, že ho prodávají, ale neví o tom. Hold odbornost některých prodavačů je ......
Jen mě napadlo pro zajímavost na kolik vyjde výměna oleje v servisu když stojí za to kupovat klíč a ještě pak přemýšlet kam s vyjetým oilem nemluvě o tom že to mnozí dělají na ulici (už jsem mel taky možnost vidět ) ty louže kolem jsou pak asi na slušnou ostudu . pokud teda to ještě jako někteří nejezdí měnit do pískovny kde se to prý krásně vsákne
z BMW GS vedou 2 cesty bud to to zabalit a nebo KTM , tak sem to NEZABALIL !!!
MILAN napsal:
Jen mě napadlo pro zajímavost na kolik vyjde výměna oleje v servisu když stojí za to kupovat klíč a ještě pak přemýšlet kam s vyjetým oilem nemluvě o tom že to mnozí dělají na ulici (už jsem mel taky možnost vidět ) ty louže kolem jsou pak asi na slušnou ostudu . pokud teda to ještě jako někteří nejezdí měnit do pískovny kde se to prý krásně vsákne
No, kolik stojí v servisu by mě taky zajímalo. Já si olej měním sám (4l minerálu 335kč + filtr 250kč). V mém případě mám možnost zmáknout to v autodílně a vyjetej olej likvidují ve sběrném dvoře.
Upravil Pizzy Bender dne 14.05.2009 11:05
Zdravim,
nejlacinejsi varianta: kup si kousek novodurove trubky cca 25 kc,prumer 70mm a mas vystarano,potom jen nahrat nad plamenem nasadit na novej filtr aby jsi mel tvar a je to. Funkcni a nejlacinejsi,odzkousene a mas to na veky a kdyby ne tak si za par let zase koupis kousek trubky
ha... novodurova trubka me ksakru nenapadla... to by bylo asi nejelegantnejsi (=nejlevnejsi) reseni. Klic jsem koupil v doporucenem Univeru (diky Mao) a sedi dobre. cca 230 kacek - podle me by to v servisu stalo vic. Navic si myslim, ze vymenit olej je tak jednoduchy ukon, ze ho udelam rad doma a sradosti, ze jsem motorce oplatil verne sluzby. Vyjety olej naliju do kanystru od noveho a odvezu do ekodvora, maj tam na to bečku.
David - Brno, 1150 GS.