Ahoj, namontoval jsem chrániče hlav od TT a mám i padáky od TT. Na jedný straně mám vůli 3-4 cm od padáku a oa druhý 0. Nenamontoval jsem něco blbě? Nebo to tak má bejt?
Tom_P přiložený následující obrázek:
[288.91Kb]
BMW GS 1200 08, BMW G650 XChallenge, HD Dyna Wide Glide, Land Rover LR2 3.2i
Ne, je to správně. Změř si šířku hlavy od osy motorky a uvidíš, že to je správně
Tomáš Kocanda www.touratech.cz
Touratech e-shop: http://shop.toura...
Všechno ostatní e-shop: http://www.techge...
Na maily se snažím odpovídat co nejdřív, na SZ a messengery sporadicky!!! Pokud chcete odpověď rychle, napište mail nebo zavolejte 602 349970...
Na 12GSA je dekl levého válce od osy motoru 38cm, pravý 36cm, neboli rozdíl je 2 cm. Měřeno na 08čce, od středu plastového krytu řemenu alternátoru a ten je v jedné rovině s předním tlumičem, a čepem zavěšení předního kola.
Upravil W dne 15.05.2009 09:09
To mohl bejt taky TT padák o trošku větší Tohle vypadá jako kdyby se něco nepovedlo
No a další závada padáků Touratech na 12 je výměna svíček. Dneska jsme s Marisem měnili svíčky, ale bez sundání padáků spodní svíčka na levym válci nejde ani vyndat - ta trubka je přímo pod svíčkou. Řešení je další upravenej svíčák nebo asi sundat. Blbý je, že jsem si sem do Prahy vzal jen Torxy, momenťák a nástavec se svíčákem, takže smolík a Maris bude muset přijet ještě v sobotu. Pravej válec jsem ani nezkoušel. Ještě, že jsem si koupil padáky od SW Motech - sice nejsou tak pěkný, ale aspoň jsou vyměnit svíčky
Souhlasím, taky jsem si to odmontoval (jen levej), když sem dával iridiový. S tím SW s tebou nesouhlasím, ty od TT jsou na pohled btelnější, SW sem měl a nechtěl bych to na ně položit ve vyšší rychlosti .....
Já netvrdim, že nejsou. Když to položim ve vyšší rychlosti, tak padáky mě v tu chvíli budou zajímat asi jako to poslední. Radši nepokládat Jo tak odmontujeme v sobotu jen ten levej a konečně to vyměníme.
Upravil MALI dne 24.05.2009 20:56