Cau pratele,
nemate doma prosim nekdo homolog.papir k Remusu RV3 na 1150GS?
Na radu Era jse napsal zastupci Remusu v ČR, takze to mam v reseni, ale popravde dat 250,- za PDFko, ktery si pak doma vytisknu...
Nemam s tim problem a nemam problem ani nejakou kačku hodit nekomu z vas.
Spis mi jde o to, ze treba Mivv dava k vyfukum karticku velikosti kreditky, tak jestli neco podobneho nemate i k tomu RV3.
Díky Radim
Upravil Kubrt dne 23.02.2021 11:52
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Hoj Lami, nedelam si srandu
Popravde me cena trochu prekvapila... A proto jsem vznesl dotaz do pléna
Super, moc diky za odkaz
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
ty brďo tak laufů prodávám dost, Remus tedy ne, no ale za toto nikdy nikdo nechtěl peníze. to čumim. řešim to dnes a denně, a vydělávat na tom mne nenapadlo :-D
Upravil Ero dne 23.02.2021 12:27
Wilbers (prodej i servis), Arrow, Giannelli, Siebenrock, BOS, Zard, Exan, Yoshimura, Akrapovič, GPR, Brembo, CL brakes, Motul, BMC filters, Hiflo Filtro, KN, Afam atd...PM
To přes ten Google mi to fungovalo už asi 4 roky zpátky a stáhnul jsem v pohodě
To je mi uplne jasny
Taky v okamziku, kdy mi sdelili tu castku, jsem tak nejak o tu karticku ztratil zajem
Teda od nich
ja sem k Akrapovi dostal karticku , kterou mi potvrdila firma co mi to montovala a tu vozim sebou
Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček
schrek napsal:
ja sem k Akrapovi dostal karticku , kterou mi potvrdila firma co mi to montovala a tu vozim sebou
Jasne, to jo. Ja ale kdysi koupil toho Remuse z druhy ruky
Mam na nem ,,Ecko", ale posledni dobou zacina vsemoznym ouradum dost m*dat v hlavach, tak chci mit u sebe i nejakej glejd