Mám trošku problém s touhle navigací - když v navigaci není karta s mapama, tak naviguje normálně po dálnicích, ale jakmile tam kartu dám, nenaviguje po dálnicích, ale jenom po vedlejších silnicích (adresy a další z karty normálně funguje). V navigaci jsem prolezl, kde co, ale nikde jsem nenašel nic, co bych mohl nastavit jinak. Nemáte s tim náhodou někdo zkušenost? Nemám k tomu českej návod, tak si s tim moc nerozumim Dík
No to bych byl rád. Kartou to prej neni páč v jiný 2610 fachala v pohodě, takže problém bude někde v navigaci buď v nastavení nebo SW. Já se Ti v brzku ozvu a půjčil bych si ho. Každopádně pokud jste se s tim už někdo setkal a poradíte po netu, budu rád!
No já bych byl taky spokojenej, kdyby mě vodila i po dálnicích. Chci pořídit držák na mašinu, ale nejdřív to musim vychytat, aby byla 100% funkční - jinak jí hodim do kopřiv a za ušetřený peníz z držáku si koupim benál a mapu
Tak jsem dneska zakoupil kabel a po radě David_BO jsem aktualizoval SW navigace. Konečně to funguje tak jak má Díky Davide! Ten návod, ale každopádně beru - já se Ti Kalute ozvu.
No mapy v navigaci Ti zaktualizuju - pokud máš kabel, jako že od Davida určitě máš, takže to zvládneš i sám. Jestli to, ale aktualizuje i mapy na kartě netušim Na tu aktualizaci jsem si stáhnul nějakej prográmek přímo ze stránek Garminu, ale neřeknu Ti teď jak se jmenuje, páč jsem na cizim počítači. David by věděl
Mali asi mysli aktualizaci firmware - na to je programek webupdater - ale u Kalutove navigace by mel byt aktualni. Mapy co mas na karte se daji nahrat nove pres Mapsource - nainstalujes mapu do velkeho PC, v mapsource vvyberes co chces do navigace, tu pripojis pres kabel a posles to tam, pozor, kdyz tam neco posles, prepise uplne to co tam bylo (tzn. nedohrava ale premazava).
Zdarec. Koupil jsem motorku a byla na ni navigace streetpilot 2610 a napájecí kabel. Ale vůbec si nerozumíme. Našel jsem jenom anglickej návod, kterej mi moc nepomohl a můj rozum je v koncích. Nejde mi zadat adresu jenom město a to je docela na prd.