Zdarec, neumíte někdo opravit F5ku? Po zapnutí hlásí mi začlo hlásit výběr jazyků, když dojde k češtině, měl bych pro potvrzení zmáčknout prostřední knoflík, ten ale bohužel přestal reagovat?! Jezdíme v rodině tři a přece nebudu k vůli jednoho posraného kupovat zase tři nové???? nebo máte nějaký jiný nápad? Díky.....
F5 MC komunikuje s dalsima komunikatorama takze i kdyz by si koupil cinu tak 3 propojis, nemusis kupovat 3 Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček
zdenek1 napsal:
Zdarec, neumíte někdo opravit F5ku? Po zapnutí hlásí mi začlo hlásit výběr jazyků, když dojde k češtině, měl bych pro potvrzení zmáčknout prostřední knoflík, ten ale bohužel přestal reagovat?! Jezdíme v rodině tři a přece nebudu k vůli jednoho posraného kupovat zase tři nové???? nebo máte nějaký jiný nápad? Díky.....
Zkusil bych reset do továrního nastavení tímto "trojhmatem". Mě to F5ku, která mi zamrzla, rozchodilo: https://www.youtu...jJDgD5a0dQ
Tipoval bych, že ti odešel u té F5 mikrospínač. Zkus požádat někoho ve Tvém okolí kdo má mikropájku, ať ho vymění (cena v GM electronic asi 8Kč). Je zbytečné kupovat novou / jinou...
Kdybych nepotřeboval vozit všechny ty rozměrný a těžký krámy co pořád tahám v autě, stačila by mi k cestování jen motorka - i když rodina tvrdí něco jiného... https://www.motor...&scr=0
Mám odzkoušenou komunikaci Ucom16<->F5 (nevím jestli MC nebo XT nebo jiné). Komunikace vcelku slušně funguje i vzdálenost docela dobrá.
Má to ale dva mínusy:
- když kecá navigace nelze se bavit s účastníkem F5 (dá se to přežít)
- páruje se jako Interphone starší verze, takže Ucom napáruje pouze jednu F5
R1200GS 2010
stevebmw napsal:
Mám odzkoušenou komunikaci Ucom16<->F5 (nevím jestli MC nebo XT nebo jiné). Komunikace vcelku slušně funguje i vzdálenost docela dobrá.
Má to ale dva mínusy:
- když kecá navigace nelze se bavit s účastníkem F5 (dá se to přežít)
- páruje se jako Interphone starší verze, takže Ucom napáruje pouze jednu F5
Díky, takto mi to asi stačí. Interphone COM 16 jsem kupovat nechtěl. To má teda asi větší smysl v tuto chvíli nová SENA v nějakým dual packu. Jak teď mají interphone rozdělenej na ovladač a baterku zvlášť, to je otřesný. Jsem myslel, že ta baterka jde aspoň nabíjet mimo helmu, ale není na to nabíječka! Musí se to nabíjet na helmě. Některý věci fakt nepochopím!
vždycky jsem byl zastánce čínských interkomů.
Vlastnil jsem noname čínu, Interphone F4, pak avant a teď mám Ucom16. Kamarád má v helmě Shoei Senu Srl2, před tím měl Interphone F5 a říkal, že by se radši vrátil k F5, protože Sena nedělá co by měla.
Tím chci říct, že srovnání trochu mám.
Nevím přesně o jakou Senu máš zájem, ale 50R má úplně stejný střeva jako Ucom16.
Takže pak je rozdíl pouze v tý baterce, resp designu.
A samozřejmě zase to má plusy a mínusy, takže u baterky mimo jednotku:
+ výdrž 22h na jedno nabití při bluetooth interkomu (nabíjím jednou za dva dny)
Sena má výdrž pouze 15h takže nabíjení každý den
- baterka se opravdu nedá jednoduše nabít mimo helmu (řeší to powerbanka ať už večer, u oběda nebo v kapse za jízdy)
za mě je Ucom16 nejpovedejší produkt interphonu v historii. Hlavně to hlasové ovládání je super.
Upravil stevebmw dne 14.06.2022 19:34
R1200GS 2010
Díval jsem se na SENA 50R a interphone com 4 (ten nemá ten mesh). Je pravda že mi bylo řečený to stejný, že sena 50R je vpodstatě interphone com 16. Tomu moc nerozumím. Ty firmy se sloučily a vyrábí stejný věci s jiným designem? Protože cena je u interphonu podstatně snesitelnější. Ale ta oddělená baterka mě opravdu štve!
Fojtik Design napsal:
Díval jsem se na SENA 50R a interphone com 4 (ten nemá ten mesh). Je pravda že mi bylo řečený to stejný, že sena 50R je vpodstatě interphone com 16. Tomu moc nerozumím. Ty firmy se sloučily a vyrábí stejný věci s jiným designem? Protože cena je u interphonu podstatně snesitelnější. Ale ta oddělená baterka mě opravdu štve!
myslim ze nesloucili, ale uzavreli blizssi spoupraci a sena interphonu poskytla nejake patenty
cilem je se vic se pro zakazniky komunikacne propojit a tipuju ze asi taky trochu sloucit sily proti cine, spolu muzou mit i vetsi slovo u vyrobcu prileb a integraci jejich reseni primo do helem ...