Ahojte. Nesetkal se prosím někdo s problémem že po nastartování pouze problikne žárovka v předním světle? Je to na BMW R 1200 RT 2006. Děje se to pouze v levé žárovce. Pravá funguje v pohodě. Žárovku jsem měnil 2x a furt stejný problém, takže tou to asik nebude. A jak se to celé stalo? Na jaře jsem pořídil novou baterku, jednou se projel a pak moto další 4 týdny stála. Dojdu, že nastartuju a ono nic. Baterka KO. Tak sem hodil baterku na nabiječku a asi po hodině jsem to šel zkusit natočit a nic. Takhle jsem to udělal asi 5x během odpoledne. A na ten poslední pokus jsem viděl už na přístrojovce kontrolku přední žárovky. Kdyby někdo měl nějaky nápad, tak budu rád. Neví popřípadě někdo o někom kdo mi uděla diagnostiku v okolí Zlína? Děkuji
Tak vyřešeno. Koupil sem žárovku, která měla 100W .. Bohužel jsem vemeno. Nicméně aspoň jsem si cvičně rozdělal komplet předek motorky a pro příště budu opatrnější.
ZFE pravděpodobně vyhodnotila vyšší průtok proudu jako zkrat a zachránila ti parabolu od propálení.
V STéčku mám dvě H4 LED CSP, svítí skvěle a při měření bezdotykovým teploměrem mají po čtvrthodině svícení o několik °C chladnější patici než běžná H4 a to nemají aktivní chlazení, nemají ventilátor. Mám i noční jízdní video - první část na dálkové, pak tlumené. Svítí slušně i do stran.
Upravil Francis dne 09.06.2021 18:25