Čau kluci,
kde kupujute spotřebák jako např. hliníkové podložky pod napoušťák oleje pro kardan.. podložku pod napoušťák olej převodovky.. O kroužek odvzdušnění vidlí.. a další a další? Já lítám po městě jak vůl.. železařství.. autokelly.. autodíly a všude na mě koukaj jak na ****a "cože tak malej O kroužek? To nemáme.." "cože takovýhle podložky to je nějkej divnej rozměr to my nemáme". Nebo jsem sháněl kovovou stahovací sponu na zadní manžetu kardanu.. (abych tam nedával tu elektrikářskou pásku.. shrnuje se mi po čase ta manžeta) opět všude mají šíři 9 mm teď já potřebuju šíři 5 mm a nic prostě..
Když jsem jezdil na Hondě tak jsem vše do posledního šroubku.. matičky nebo podložky sehnal na PARTSDEPOT ale na Bramboráky tam mají tak akorát olej nebo brzdový destičky... nevíme o něčem? Kdy bych přesně podle výkresu našel tu danou podložku.. O kroužek atd..?
Mrdne mě z toho protože mi všechno rosí a já to prostě nemůžu sehnat.
Vše jsem kupoval v normálním obchodě s těsnicím sortimentem pro "strojírenství".
Hliníkové podložky používám většinou znovu a o-kroužek do vidlí se dá změřit a koupit téměř stejný. Konkrétní obchod nepíšu, protože do Brna pro to asi nepojedeš...
Za 16let jsem na tom svým kverblu Al podložku nevyměnil a furt těsní. Utahuj to jako běloch a taky ti vydrží.
H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /
Hrabe_X napsal:
Za 16let jsem na tom svým kverblu Al podložku nevyměnil a furt těsní. Utahuj to jako běloch a taky ti vydrží.
Jóó kamaráde mám momentovej klíč a napsaný všechny možný momenty.. všechno mažu.. sem pintlich ale netuším kdo toho fichtla přede mnou měl ale všechno hoří :/ tak vymačkanou alu podložku pod šroub kardanu to si ještě neviděl.. no nic.. podívám se někde po Liberci a uvidíme...
Co jsem nesehnal podložky v hliníku koupil jsem v mědi a vyzihal ji.
Jinak poprvé jsem podložky měnil po 9 letech co jsem měl motorku já....
No a spotřebak něco origo v BMW,něco BMW motoparts nebo normálně v loziskarne