na mém GS 1200 rok 2005 jsem dnes zjistil, že s nenastartovaným motorem po zmáčknutí a puštění páčky přední brzdy i nadále "píská" posilovač brzd a svítí brzdové světlo. Když vypnu klíček a znova zapnu, tak už posilovač nepíská, brzdové světlo nesvítí ale po zmáčknutí a puštění brzdy opět se situace opakuje - tedy vypnutím klíčkem to přestane. S nastartovaným motorem se mi dneska nepodařilo zjistit jestli to dělá (vybitá baterka) a na palubním počítači to žádný chybový kód nepíše. Kde by mohl být problém? Tipuji, že by mohla zůstávat brzdová páčka v poloze, kde tlačí na pístek a čidlo brzdy? Páčku jsem zkoušel zatlačit zpátky směrem dopředu, nepomohlo to. Neměl jsem dneska moc čas to řešit, tak jen doufám, že to není posilovač..
Zkontroluj si čidla páček, jestli je máš ve správné poloze a spínají/vypínají v závislosti na poloze páčky.
Brzdovku jsi měnil? Komplet v celém systému, včetně posilovače?
Jestli bude mrtvá elektrika tak bych měl zájem o ty servomotorky.
Upravil vvalosek dne 02.10.2021 14:10
Neexistuje špatné počasí!
Díky za reakci. Asi to vypadá na nevracející se spínač brzdy. Neměl jsem sice ještě čas to rozdělat ale zjistil jsem, že po druhém-třetím zmáčknutí a puštění přední brzdy se vše vrací do normálu. Ještě jednou díky a až se přes zimu konečně najde čas to rozdělat, definitivně napíšu čím to bylo.