Zdravím, přemýšlím o téhle zásuvce na 1150gs, nemáte ji někdo, nejsem si jistej jestli bych jí uchytil, na 1150 na řídítkách toho místa už moc není.
Nevím jestli bude fungovat odkaz, je to nějakej raptor charger YF-138.
Dík Luboš
Jednou pro vždy... Všechno, co má nějakej výdej (světýlko, displej...) logicky žere šťávu baterce. Každej, kdo má takovej krám na motorce, s tím má dřív nebo později problémy... Nemluvě o tom, že to je hnusná obří krabice. Kup si obyč cigaretovou zásuvku, do který v případě potřeby vložiš USB adaptér. Samotná zásuvka nemá žádnej odběr a při odstávce ti nevycucá baterku.
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 773767249, 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
pokud ti něco řere baterku tak sundej nadrz podivej se jestli nemas nekde neco pripojeneho na primo. jinak ji klidne muze vybijet i sama motorka.
... servis a diagnostika BMW Motorrad
Ale blbost, ja tuhle krabici na baworaku mel a fungovala dokonale, nez jsem zlomil kabel... Baterku nevybiji, protoze ma vypinac - teda pokud ho nezapomenes vypnout.
ex. R850GS 1999
ex. F650GS Dakar 2004
ex. R1150GS 1999
Mám v plánu na to kouknout, mám na tuhle zimu dlouhej seznam každopádně nádrž už je dole a tohle mě trápí asi nejvíc, nevěřím moc na starou garážovou elektriku takže udržovací nabijecku mám napíchlou jen pod vlastním dozorem, zatím dík Luboš