Ahoj přátelé a kamarádi,
u mě si čám už hledá komín a tak sem začal uvažovat o tom jak to vyřešim s ježděním na motorce a napadá mě sajda,a tak ybch byl rád kyy ste mi sem hodili nějkaý skušenosti a rady jak nato,jde mě o to kde a jak sajdu sehnat za nějak slušnej peníz,třeba i v hroznym stavu,neni pro mě problém si ji dát dohromady,ale hlavně to co vše to obnáší aby ji šlověk normálně dostal i do OTP aby to bylo vše vpořádku a dalose stim jezdit i do ciziny,jestli je to teda vuec možný s našima uředníkama dokázat pořešit,předem dík za každou radu a názor
no ta sajda je parádní,ale na takovou nemám to bylo jistě drahý,ale je tomoc pěkný,já pokoukávám po nejakejch k Uralům,ale nevim jak to potom dostanu do OTP stim bymě jistě moh poradit někdo z STK co ty nato Cycli??
a to přidělání k motorce si dělal sám??a ani na to nepotřebuješ třeba sváry od svářeče s razítkem a tak??a na kolik ho vyšel ten zálkadní model toho velorexu??no a ještě by mě dost zajímalo jyk by to bylo když to bude třeba nějaká jetá sajda a bude to velorex,dá mě to na to taky??
no se svářením nemám problém,svářim taky celkem slušně už hodně dlouho a byli taky doby kdy sem se stim živil,papíry na to mam taky platný ale nemam státnice který sem si blbec neudělal když to šlo,jo kontakt mě prosím pošli do PM a já bych kámošovi zavolal až to bude aktuální a třeba bych se i rád na jeho sajdu přijel podívat,jen tak pro inspiraci,jako už sem nějakou tu sajdu viděl,ale bylo to ještě v době kdy mě to tolik nezajímalo jako teď
no u sajdy musíš mít možnost nastavit odklon motorky od svislice (od sajdy) a zároveň sajda musí jít štelovat ve směru jízdy tzn. musí se sbíhat něked ve předu osa jízdy motorky a sajdy, někde mám návod když jsem přidělával velorexe 700 k jawce 639