Ahoj pánové, pozná podle fotky někdo jestli to není nějaká skládačka? Mám za to že model od 07výše byl 77kW a měl hnědá ventilová víka. Díky za případné komentáře.
Ještě se dívám , že nemá origo topcase a přední světlo. Možná ti dá origo světlo k tomu. Pokud to tedy není motorka z GB , kde by ti origo světlo bylo k ničemu.
.
Píše v popisu 2008 bude to asi přihlášený v 2010 někdo to asi stálo 2 roky,proč je otázka bude ti tvrdit,že v salonu,,světlo čína,77 kw nějakej socka paket bez abs.Původ Polsko,tam maximálně pro dobrý ryby,sledě a makrelu jinak nevěřit ani pozdrav.
Pokud netrvá na Abs, tak nechápu ty kecy o socka paketu
Tě sere, že nejede pro motorku k tobě?
Zajímalo by mě, v čem se ten socka paket odlišuje od vytoužené motorky ve full výbavě? Jen ABS a kontrolou trakce? Ventilky? Sorry ale takový kecy.
Mimochodem nechci se Poláků nějak zastávat, ale poslední dobou jsou zajímavý i nákupem stavebního materiálu, kdy blbá cihla vyrobená v ČR jde levněji koupit někde v Polsku než v českých stavebninách.. A tak je to tam se vším.. (ikea totožný věci běžně o 15-25% levněji...)
prosteoff napsal:
Zajímalo by mě, v čem se ten socka paket odlišuje od vytoužené motorky ve full výbavě? Jen ABS a kontrolou trakce? Ventilky? Sorry ale takový kecy.
Mimochodem nechci se Poláků nějak zastávat, ale poslední dobou jsou zajímavý i nákupem stavebního materiálu, kdy blbá cihla vyrobená v ČR jde levněji koupit někde v Polsku než v českých stavebninách.. A tak je to tam se vším.. (ikea totožný věci běžně o 15-25% levněji...)
Píšu někde ať jede ke mě?Ať si koupí motorku kde chce, jenom jsem napsal zkušenost lidí co si chtěli -koupit auto/moto z Polska jako ojetiny.90% kupujících v De chce moto v plné výbavě také se následně lépe prodává.Podobné je to u nás mimo moravy kolem Bohumila,který razí politiku 1150 GS do 2002 nejlépe bez ABS a posilovača,ale sám jezdí na 1200LC s abs zdravím Bohušu
A na závěr já kvůli bezpečnosti by jsem již moto bez ABS nikdy nechtěl,ale to si musí každý zdůvodnit sám.
To je vše vracím se pod pergolu,mám tam na stole pražmu a chardonay
Hezký víkend všem
prosteoff napsal:
Tohle je spíš taková zkušenost. Hodně lidí chce při koupi ušetřit každou kačku a pak začne shánět origo padáky, origo kufry, lešení… a nevím co všechno. Takže ono je fakt lepší hned to koupit “all in” a ušetřit si všechno to sraní… protože ten prodrbanej čas může člověk jezdit.
A já je vracím k ohni a dobře vychlazený plzničce. Všem přeji pěkný víkend!
prosteoff napsal:
Píšu někde ať jede ke mě?Ať si koupí motorku kde chce, jenom jsem napsal zkušenost lidí co si chtěli -koupit auto/moto z Polska jako ojetiny.90% kupujících v De chce moto v plné výbavě také se následně lépe prodává.Podobné je to u nás mimo moravy kolem Bohumila,který razí politiku 1150 GS do 2002 nejlépe bez ABS a posilovača,ale sám jezdí na 1200LC s abs zdravím Bohušu
Ano přiznávám, LC s tempomatem, jízdníma režimama,esou...není špatná.
Ale 1100 s vytunenym motorem,svody a koncovka remus,ohlinsy...taky není špatná navíc sem sundal i kufr protože ju mam sám pro sebe a s paní jen LC protože tam ma ty madla a opěrku na kufru.to sou pro ni nejdůležitější veci.
A na závěr já kvůli bezpečnosti by jsem již moto bez ABS nikdy nechtěl,ale to si musí každý zdůvodnit sám.
To je vše vracím se pod pergolu,mám tam na stole pražmu a chardonay
Hezký víkend všem
Bob napsal:
[quote]prosteoff napsal:
Ano přiznávám, LC s tempomatem, jízdníma režimama,esou...není špatná.
Ale 1100 s vytunenym motorem,svody a koncovka remus,ohlinsy...taky není špatná navíc sem sundal i kufr protože ju mam sám pro sebe a s paní jen LC protože tam ma ty madla a opěrku na kufru.to sou pro ni nejdůležitější veci.
Upravil Bohumil dne 23.07.2022 11:59
Kupredu spatki ni krok...
Vzducháč z Polska, sice R1200 ST, mám od konce roku 2020 a podruhé už bych od západních ukrajinců asi moto nekoupil. Psal jsem tu o dlouhém hledání příčiny nepravidelného chodu a nebyl to jediný neduh léčený na tomto stroji. Jedno pozitivum to mělo, často jsme se viděli se servisakem, kterému děkuji za průběžnou podporu a nápovědy ;-)
Ahoj pánové, pozná podle fotky někdo jestli to není nějaká skládačka? Mám za to že model od 07výše byl 77kW a měl hnědá ventilová víka. Díky za případné komentáře.
Barvu ventildeklů měly volitelnou viz. foto, ale řekl bych, že LED blinkry byly až od 09. Leda by to byl konec roku a byl to model 2009. Každopádně nejjednodušší by bylo mít aspoň posledních 7 znaků VIN a dohledat to konkrétně.
Nic méně, kupovat z Polska a ještě zrovna tyhle bezvýznamný mezitypy (08/09)... to bych si teda nechal zajít chuť.
Nevím, co na tom máte? Buď 2007 nebo rovnou DOHC.
Tohle je jen design, imaginárních 5k navíc schovaných v odchylce měření a špatnej tlumič rázů v převodovce. U DOHC ho sice dostaneš taky, ale aspoň za to motor s krásným chodem... když už teda
Mr GS přiložený následující obrázek: