Informace prubezne budou viset na webu akce. Snad se opet podari vymyslet zazitkovy program, promitani a popripade ucast specialnich hostu.
Uz ted se tesim.
Limit ucastniku je stanoven jak na predchozich Slezinach jen pro prespavajici a to pocet max20 chalupa a max12 stany.
LETOS BUDE JEDNA VELKÁ ZMĚNA A HLAVNĚ PROSBA SMĚREM K VÁM
bohužel, se do osady přistěhoval (koupil hájenku na křižovatce) trochu duševně nemocný člověk a začal dělat problémy, stejně jak na všech předchozích místech, kde bydlel s ním byly problémy, díky tomu je v osadě dost napjatá nálada a často zde jezdí hlídky policie, které jsou už z toho nanervy a ja se jim nedivím, takže bych Vás moc poprosil, aby jste při příjezdu ubrali výrazně plyn a zpomalili již na cestě lesem před vjezdem do osady a to z jakékoli strany, pokud by jste nebyli ochotni toto pravidlo dodržovat budu se muset řešit a mohlo by se stát, že to opravdu bude poslední akce co tam budu dělat naštěstí na kvalitu srazu nebude mít vliv barák je dál od našeho místa , kdo byl tak ví
Vysvětlivky:
ST - stan
SM - smrčky
CH - chata matrace/karimatky
AUT - auto / autostan
Ahoj, tak prt, to se buderme akorát vracet z cest.
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
Bultacowski napsal:
Ahoj všem,
tak letos by to mohlo vyjít, teda kyž virus a vyšší moc dovolí.
2x PA-NE ST, +1 který ještě neví, v př. že ano, tak dám vědět.
oki napisu si te uz se tesim
Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček
Medik napsal:
Ahoj, tak prt, to se buderme akorát vracet z cest.
Tak muzes ukoncit cestu u nas
No jo, ale vracíme se až ve středu. Počítám, že o víkendu budeme někde na cestě do Rumunska.
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
Ivanhoe napsal:
.
Ahoj vsem,
Omlouvam se ale letos to se mnou neklapne. 3.9. bych mel sedet v letadle smer Jizni Dakota. Ve zdravi si to uzijte a cauki na 11.rocniku?
Ivos
Nazdar takovej matador setkaní a on nejede, nevadi uzij si USA a hlavne se vrat vporadku
Čeština můj koníček
Ivanhoe napsal:
.
Ahoj vsem,
Omlouvam se ale letos to se mnou neklapne. 3.9. bych mel sedet v letadle smer Jizni Dakota. Ve zdravi si to uzijte a cauki na 11.rocniku?
Ivos
Nazdar takovej matador setkaní a on nejede, nevadi uzij si USA a hlavne se vrat vporadku
Čeština můj koníček
Tak pro matadory jako jsem ja a dalsi budes muset udelat ten 11. rocnik. Pak uz je to jenom kousek ke kulatemu 15. rocniku atd.
BMW 1200GS, ČZ 125C, Honda Forza
Měl jsem: Java 21 zvaná Pionýr, ČZ 175, Jawa 350/634, Yamaha 1100 Virago, Honda CBF 1000