Zdravím,
tak první pokus nějak nevyšel, tak znovu, kde v jČ přezouváte / vyvažujete baworácký letmáky? A případně za kolik je tak normální cena?
BMW? Co s takovou Jawou chcete dělat?
MotoPaja napsal:
Zdravím,
tak první pokus nějak nevyšel, tak znovu, kde v JČ přezouváte / vyvažujete baworácký letmáky? A případně za kolik je tak normální cena?
Tak na druhý pokus zase nikdo, asi nikdo není z JČ nebo nepřezouvají.
Tak alespoň napíši něco já, sice nejsem z jČ, ale stejně v rámci cvičení (těžko na cvičišti lehko na bojišti) si gumy přezouvám sám montpáky a jelikož tam dávám špunty, tak nikdy nevyvažuji, stejně jsou drapáky plné hlíny a v terénu s kolem kmitá něco jiného.
MotoPaja napsal:
Zdravím,
tak první pokus nějak nevyšel, tak znovu, kde v JČ přezouváte / vyvažujete baworácký letmáky? A případně za kolik je tak normální cena?
Tak na druhý pokus zase nikdo, asi nikdo není z JČ nebo nepřezouvají.
Tak alespoň napíši něco já, sice nejsem z jČ, ale stejně v rámci cvičení (těžko na cvičišti lehko na bojišti) si gumy přezouvám sám montpáky a jelikož tam dávám špunty, tak nikdy nevyvažuji, stejně jsou drapáky plné hlíny a v terénu s kolem kmitá něco jiného.
jo je to tu nějaký mrtvý
no já chci tourancky, ty myslím vavažovat má smysl, ale dávat tam Dakary taky bych to neřešil
Ja mam prezuti s vyvazenim za 100,-. Staci sehnat jakejkoliv pneuservis, kterej dela i motorky, my tu v zapadakove mame 3 pneuservisy a z toho 2 delaj i motorky. Myslel jsem ze je to normalni.
Alda : tak to asi není takovej zapadákov motorky přezouvaj všude, vyvažujou leckde, ale letmáky dělaj zatím jen 2 firmy z okolí co jsem sehnal, zmíněný zastoupení Hondy a pak jeden pneuservis v Malovičkách, což je taková řiť kousek od nás
v obou 200 / kolo (což je na cenový relace Hondy opravdová lidovka )
V současnosti jezdím Mitas E-09 (vyvážené). Jednoho krásného dne jsem vzal svoji drahou na celodenní výlet do Písku, což ji již dlouho slibuji. Samozřejmě dostal jsem 250 km od domu defekt na zadní kolo(utržený ventil). čtaři hodiny jseme čekali na novou duši ve škarpě. Poté jsem to obul pákama a při jízdě se děli věci. Od 80 km se to klepalo, vypadalo to že upadne zadní kolo. Při dalším převažování tam padlo 90 gramů závaží. Po vyvážení zase klid.Doporučuji vyvažovat.
Joe napsal:
V současnosti jezdím Mitas E-09 (vyvážené). Jednoho krásného dne jsem vzal svoji drahou na celodenní výlet do Písku, což ji již dlouho slibuji. Samozřejmě dostal jsem 250 km od domu defekt na zadní kolo(utržený ventil). čtaři hodiny jseme čekali na novou duši ve škarpě. Poté jsem to obul pákama a při jízdě se děli věci. Od 80 km se to klepalo, vypadalo to že upadne zadní kolo. Při dalším převažování tam padlo 90 gramů závaží. Po vyvážení zase klid.Doporučuji vyvažovat.
Nevím jak Mitasky, ale jiný gumy (BT, Metzeler - jiný jsem zatím neměl ) mají označený bod nevyváženosti. No a ten když se obuje jinam než k ventilku, tak je to pak se závažím mazec.