ahoj kolegové
sháním koncový převod na r1200gs rv.2006. ten můj byl napadený kutilem domácím. je totálně na odpis a neopravitelný.
nevíte o někom, kdo má doma ve skříni nepotřebný kus?
díky za pomoc
Upravil tete dne 11.11.2022 10:33
i když jsi tu novej, tak by jsi mohl aspoň trochu držet pravidel nebo to je tak těžký? Co taková inzerce, tam by to nepatřilo?
Zavděčit se všem, je umění, které nikdo nedokáže. 1200 GSA - 2011
tak snad dokáže sám hledat, možná jestli nechce, aby mu to ještě někdo zaplatil. Takové snahy a vlákno o .....
Zavděčit se všem, je umění, které nikdo nedokáže. 1200 GSA - 2011
Nazdar borci mam jednu otazku koncovy prevod 1200 gs rok 2008 je KO ale kupil som funglač ale model 2011 kardan pasuje označenie pasuje ale zmena bola snimač abs nepasuje šteker a z modelu 2008 zase snimač nepasuje do koncoveho prevodu 2011 je mali dakujem za radu
Jsou jen dva druhy mensi prumer treba 10mm maji modely s posilovacem pak druhy vetsi treba nevim 14mm modely bez posilovace. Nepasuji ani konce do sebe a stejne by zo nefungovalo
Upravil servisak dne 29.02.2024 20:16
... servis a diagnostika BMW Motorrad
Ahoj,
když tlačím motorku, jde chvílemi od zadního kola takové zvláštní vrzání. Když je motorka na stojanu tak je to slyšet podstatně méně. Když sundám kolo, už to slyšet není. Vyklopil jsem zadní hrušku, kardan se zdá být v pohodě, namazaný, jde hladce točit, na kříži vůle není. Výplet v kole je v pohodě. Když sundám třmen brzdy, nic se nemění. Setkal jste se s tím někdo? Dá se s nějakou pravděpodobností říct že jsou to ložiska v koncovým převodu? Zítra snad stihnu vypustit olej a uvidím jak je čistý nebo není. Motorku mám od letoška, takže přesnou historii nevím, najel jsem cca 3000km. Problém mám ten, že na konci června mám jet na 9 denní výlet. Takže pokud by to ložiska byly, je někdo kdo by byl schopný a ochotný je do té doby vyměnit?
Motorka je r 1200gs adv, rok 2010, naběháno má 110 000km.
Nahrál bych sem video kde je vrzání slyšet, bohužel netuším jak ho sem nahrát.
Díky za vaše postřehy a zkušenosti. Míra.
Pises 2010 ale to nerekne nic. Mas zadni prevod s odvzdusnenim nebo bez. Pokud bez odvzdusneni stejnw pokud je chyceny velky lozisko tak na nic neprijdeš je zakryte a za guferem. Musel by si mit s odvzdušnovakem . Ale v tech km by to stejne.chtelo udelat uz preventivne
... servis a diagnostika BMW Motorrad