Zdravím pánové. Mám znovu dotaz na zkušenější z Vás. Mám bramboru teprve chvíli ale stihl jsem najezdit už asi 3500 km ale za tuto dobu jsem pořád nepochopil abs.
1 - Nechápu jak abs vypnout. Je mi jasné že na to bude ten čudlík na řídítkách ale mně se zdá že mi nefunguje. Když přijdu k motorce a otočím klíčkem začnou kontorlky abs blikat. Normálně se rozjedu(kontolky zhasnou) uslyším to typické klapnutí a jedu. Když ale nastaruju zmáčknu tlačítko ABS kontorolka (jen jedna ?! ) se rozsvítí. Když se ale rozjedu tak zhasne a to klapnutí slyším taky a abs je zas aktivní (vyzkoušeno). Předpokládám že to bude asi závada ale budu rád když mi někdo popíše jak jí odstranit.
2 - Občas se mi stane že když zastavím (motor furt běží) a pak se znova rozjedu slyším zas to klapnutí jako při prvním rozjezdu. Normální nebo závada?
Mám 1150 r.v. 2000. Myslel jsem že na to čas příjdu ale pořád tomu nerozumím
A co si třeba přečíst manuál Taky by bylo dobrý, pročíst si fórum - je toho tady o ABS dost včetně resetu. Jinak asi normální
MALI přiložený následující obrázek:
Nemáš v profilu odkud jsi, ale pokud seš z Prahy nebo blízkého okolí, tak mám i dílenskej manuál a spoustu dalších užitečnejch věcí z fóra stažených (abych to nemusel hledat), tak se kdyžtak ozvi a někde se potkáme.
No já když nastartuju s držením abs a pak ho pustim tak ho musim jestě zmačknout. Jinak se nevypne. Pouze držením a puštěním se mi nepřepnou kontrolky. Nevím proč, ale je to tak, mám ročník 01.
Konečně jsem našel to co jsem hledal ...GS
Kluci díky moc jak za rady tak za manuál. Podle instrukcí vše funguje jak má. Byl to dost hloupý dotaz když se tak nad tím teď zamyslím . Jsem ze severní moravy takže díky ale do Prahy pro manul to mám trochu z ruky. Každopádně ještě jednou díky.