Zdravím všechny mechaniky.
Sundal jsem z motorky kapotáže, takže je vše přístupné jako na GS.
Potřeboval bych vyměnit olej v předních vidlicích, vyměnit řemen alternátoru, palivový filtr (oboje mám), seřídit ventilové vůle, synchronizaci motoru a volnoběh.
Výměnu olejů a filtrů jsem zvládl do dnešního dne. Motor, převodovka i kardan.
Vím že si tyhle věci většinou děláte sami. Taky jsem to dělal, ale je to v mé nevytápěné garáži stále menší radost. Letos slavím kulatiny a ta fyzička prostě už není.
Na začátku svého boxerového období jsem zkusil značkový servis a ztratil jsem důvěru i iluze. Proto jsem si to dělal podle manuálu sám. Mám všechno nářadí, měrky, synchro šlauch váhu (domácí výroby). Motorka je v originálu jen vstřikovače vyměněný za EV14 a velká spokojenost. A jsou sjeté pneu, takže bych uvítal i přezutí na něco silničního, ale tohle už si dokážu zajistit i sám.
Rozumím tomu, že zaplatím i dopravu nějakou dodávkou, protože sám mám jen osobák. Ale kdyby to bylo úplně nutné, půjčil bych si vozík a přivezl motorku.
Lokace je Loukov, což je vesnice u Bystřice pod Hostýnem - na hranici okresů Kroměříž, Přerov a Vsetín.
Další dotazy nebo upřesnění na tel. nebo email v profilu, nebo SZ.
God, Gun & BMW
To bys mohl kontaktovat Ivana z pitina je tu jako cechi.
A nebo máš blízko MCF slusovice vím že tam dělá mechanika mladej Trávníček ten je šikovný na BMW ale víc info o tom servise nemám...
Kupredu spatki ni krok...