Sú dlhé zimné večery. Tak som zohnal z LC Adv prídavné led svetlá a nanominoval som ich do svojich povodných svetiel.... len ako inšpirácia ????
Filo přiložený následující obrázek:
Aha... tak kazdej kdo to chce tak to asi udela.. ja jsem to udelal uz davno ale asi jsem se zapomel inspirovat a zároveň pochlubit...
Takze to je prispevek pro hlupaky... kdyby jste meli H11 svetla a chteli jste LED - dejte si tam LED...
bmwgsa napsal:
Aha... tak kazdej kdo to chce tak to asi udela.. ja jsem to udelal uz davno ale asi jsem se zapomel inspirovat a zároveň pochlubit...
Takze to je prispevek pro hlupaky... kdyby jste meli H11 svetla a chteli jste LED - dejte si tam LED...
Čo dodať ? Asi len to, že si borec .... neostáva mi nič iné, len zagratulovať k sposobu a kultúre tvojej komunikácie.
servisak napsal:
Proc si tam.proste neprisrouboval ty led? Vzdyz ten trapnej drzak se uklepe
To len preto, lebo tie orig svetlá sa mi páčia, sú vačšie, mohutnejšie ... a áno, pravdu máš v tom, že ten držiak je fakt trápny, uvidíme na jar, ak bude problém, tak ich tam našrubujem bez toho origo plastového obalu ... ja som to dal sem preto, že ma dosť prekvapilo, že celé svetlo z LC pekne sadlo do povodného obalu H11 svetla .... rozdiel v hmotnosti povodného a toho z LC plus plastový obal je 147 gramov. Tak uvidíme, veď o nič v podstate neide ...
bmwgsa napsal:
Čo dodať ? Asi len to, že si borec .... neostáva mi nič iné, len zagratulovať k sposobu a kultúre tvojej komunikácie.
Tak borec jsi evidentne ty... ja se tim chlubit nepotrebuju.. urcite budes mit i facebook a davas relace o stolici...
bmwgsa napsal:
Tak borec jsi evidentne ty... ja se tim chlubit nepotrebuju.. urcite budes mit i facebook a davas relace o stolici...
Vieš, staré vaše porekadlo hovorí: Na hrubý pytel, hrubá záplata ..... ale ver mi, ja ti nadávať nebudem, ani ťa ponižovať a dehonestovať, ako ty mňa. To sem proste nepatri, to skor na ten tvoj fejsbúk .. ????
bmwgsa napsal:
Vieš, staré vaše porekadlo hovorí: Na hrubý pytel, hrubá záplata ..... ale ver mi, ja ti nadávať nebudem, ani ťa ponižovať a dehonestovať, ako ty mňa. To sem proste nepatri, to skor na ten tvoj fejsbúk .. ????
To je prave ono.. ja nemam potrebu lidem vnucovat co jsem objevil, co jsem mel k obedu a jak jsem se vys.ral.. nikdy jsem facebook nemel, nemam a ani mit nebudu..
Ale dobre odbocim zpet k tvemu bohulibemu počinu.. LED svetla z LC maji konktor na kabel primo na svetle. Proc ti ze svetla kouka kabel a po par cm mas konektor? Kdyz uz jsi objevil svět, proc to alespoň nemas udělaný hezky a nemas kabelaz rovnou do svetla bez dalsi obludnosti?
Respektive jsem asi hloupej a nechapu proc mas 2 konektory na 10ti centimetrech. Tohle mi spis vysvetli...
Upravil bmwgsa dne 12.12.2022 07:15
bmwgsa napsal:
To je prave ono.. ja nemam potrebu lidem vnucovat co jsem objevil, co jsem mel k obedu a jak jsem se vys.ral.. nikdy jsem facebook nemel, nemam a ani mit nebudu..
Ale dobre odbocim zpet k tvemu bohulibemu počinu.. LED svetla z LC maji konktor na kabel primo na svetle. Proc ti ze svetla kouka kabel a po par cm mas konektor? Kdyz uz jsi objevil svět, proc to alespoň nemas udělaný hezky a nemas kabelaz rovnou do svetla bez dalsi obludnosti?
Respektive jsem asi hloupej a nechapu proc mas 2 konektory na 10ti centimetrech. Tohle mi spis vysvetli...
..... lebo je to konektor, ktorý nahrádza paticu žiarovky H11 (PGJ19/2) tak, aby som nezasahoval a nerezal káble na motorke, tam to ostalo v povodnom stave s povodným konektorom.
Filo přiložený následující obrázek:
bmwgsa napsal:
ok,
já vyměnil konektor na kabelovém svazku na motorce a šup rovnou do světla..
No vidíš, ja som to urobil opačne, káblovy zvazok na moto ostal neporušený a výsledok je ten istý. To pre prípad, aby tam bez zásahu mohli ísť povodné H11 svetlá.
Filo napsal:
Sú dlhé zimné večery. Tak som zohnal z LC Adv prídavné led svetlá a nanominoval som ich do svojich povodných svetiel.... len ako inšpirácia ????
Filo nic si z těch nepřejících troubů nedělej .. je tu určitě dost lidí kteří se rádi nechají inspirovat a nebo pokud se jich tato konkrétní úprava netýká tak alespoň nemají potřebu se po autorovi vozit.
Filo napsal:
Filo nic si z těch nepřejících troubů nedělej .. je tu určitě dost lidí kteří se rádi nechají inspirovat a nebo pokud se jich tato konkrétní úprava netýká tak alespoň nemají potřebu se po autorovi vozit.
Máš to pěkný ... Sílu a čest ... Berry
Přesně! Tady je to někdy už jak na tom fejzbůku, člověk aby se bál něco napsat...
To vis ze jo..
Pofňukejte si, poplacejte si po zadech a postěžujte si navzájem.
Pravdou je, ze kdyby kazdej kdo objevil svet a zjistil ze zarovka nesviti a LED je lepsi tady napsal prispevek, tak si tu muzete zalozit skupinu. Nevim co je inspirativniho na tom vzit jedno svetlo a dat misto nej lepsi? Je to o rozumu a penezich. Nikdo, upozorňuji nikdo, kdo si da LED svetlo si to uz nebude predelavat zpatky na zarovku. Za me je to nevkusny, cpat cely LED do puvodniho obalu, za me hloupy to davat do obalu kde praskaj drzaky (kroužky) pri kazdym malym padu na miste, a za me je hloupý a zbytecne nevkusny tam mit 2 konektory na 10ti centimetrech..
Důvody co jsi napsal výše jsou ciste jen pro tebe samyho. Faktem ale je, ze to neni ani hezky, ani prakticky a ani chytrý.
Naštěstí je doba, kdy nemusim lizt kazdymu do zadku a chvalit kdejakou blbost co kdo napise a za jinej nazor me nikdo nezavře. Byť se ti to libi nebo ne..
Tak ted zase muze fňukat a prskat a lezt si navzajem do pr.dele. a Fojtiku dyzajne, nemusis se bat neco napsat, jen se smiř s tim, ze jsou i lidi co maj jinej nazor, a ty Berry bys mohl mit rozum, a uvedomit si, ze kdyz ma nekdo jinej nazor, tak to hned neznamena ze je neprejici trouba. Tim cos napsal, delas troubu akorat sam ze sebe.... čus
Upravil bmwgsa dne 15.12.2022 06:40