Zkušenost je taková, že ze 3 objednaných dílů byl použitelný a nepoškozený pouze 1. Zbylé 2 ledabyle opraveny (nejspíš z bouračky) a vydávány za nepoškozené.Odeslano zpět, majitel peníze vrátil, ovšem poštovné šlo za mnou. Vzhledem k velikosti balíku jsou 4 kila celkem dost,nepočítám čas v garáži, kdy jsem nasraně zjistil,že to nepasuje
Doporučuji se tomuhle "krámu" vyhnout obloukem. Ušetříte si čas i prachy.
BMW R 1200 GSA r.v. 2013, 90 jahre
Já musím říct, že v pohodě. Byl jsem tam mnohokrát. Vždy tedy osobně, protože to mám kousek, ale všechno v cajku.
Jednou jsem pro Martu sháněl na GS stupačku z ADV a majitel mi dokonce odmontoval svoji z vlastní moto, protože inzerovanou už neměl a zapomněl to smazat. Což mi příjde víc než fér. Taky se mohl jen omluvit a poslat mě do pr.dele... nebo mě tam mohl poslat rovnou bez omluvy jak většina lidí v tomhle kraji arogantních ignorantů.
Nic méně pracuje tam spousta lidí a za všechny asi těžko ručit. Já jednám vždy s majitelem a OK.
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 773767249, 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
Je fakt, že by bylo lepší to řešit osobně ale od Třebíče je to 250 km což se mi nevyplatí, hlavně celej den v háji. . Stát se může ale pan majitel by měl být zodpovědný i za personál co u něj dělá.
Poslat někomu padáky co jsou na jedny straně obroušený šmirglem, bez laku a po montáži se opírají o nádrž je fakt prasarna. Ale uz jsou na inzerci znovu, dokonce o 15 kil dráž, on si to nějakej ňouma nechá líbit
Kuba89 přiložený následující obrázek:
Znám je. Nejsou to šmejdi, o peníze se myslím nikdo bát nemusí. Jen mají trochu jiný pohled na věc. Asi něco ve smyslu umytý motorky. Když si motorku umyju já, je čistá, když si svou motorku umyje můj kámoš, je mokrá.
Baworák, boxer. Fakt není co řešit...
Byl jsem u něho osobně jen jednou. Chtěl jsem kufry na XR1000. Nejen že mi udělal lepší cenu, ještě mi zadarmo vyměnil vložky zámků aby pasovaly na můj klíček od moto. Jeden kufr mi z mých časových důvodů dal ssebou zadarmo hned a druhý mi dovezl skoro až domů.
takže za mě naprosto v pořádku !!!
Za Mě také v pohodě.Kupoval jsem tam(a měnil)přední světlo a zároveň si objednal pneu,na které jsem pak přijel na výměnu. Vše proběhlo podle dohody a byla i nějaká sleva.
Několik nákupů u nich mám, stav vždy podle popisu, jednání v pohodě. Někdy to nebyly drobnosti za pětikačku, např. válec s pístem nebo sada Öhlins TTX EC u které byla zkušební doba na jízdní test.
Je to v sousedství Prahy, takže ceny jsou o kousek jinde než u Červeného v ČB.