Ahoj, potřeboval bych radu u mojí 1150 GSA nepálí hlavní svíčky, ale jede jen na spodní. Vyměnil jsem cívky a všechny svíčky, ale stejně hlavní cívky nezaplujou. Motorku normálně nastartuju a jede normálně, ale když jsem zkoušel odpojit spodní svíčky tak nic, jen točí, ale nechytne. Zkoušel jsem propípnout kabeláž od jednotky k cívkám a tam je všechno v pořádku. Jediný co mě napadá je nějakej problém v ř.j. že nedává signál do cívky, protože napájení tam normálně jde. Je něco co v tý jednotce odchází a dá se to lehce opravit nebo se mám rovnou podívat po nějaký jiný a vyměnit jí.
pred lety jsem to resil a bxlo vadny rele v pojistkovce. vyměnilo se a jezdilo to. ale je to tak strasne dlouho ze si vic nepamatuju
... servis a diagnostika BMW Motorrad
Tak jak jsem předpokládal, protože takový štěstí já prostě nemám, relátkama to není.
Zkusím jinou ř.j. Ale než jí koupím tak nevíte někdo jestli je problém s tím když nebudu mít jednotku se stejným číslem, nemám na motorce posilovač brzd ani ABS a u jednotek co jsem našel píšou že jsou z model s posilovačem a ABS případně je to jednotka původně z RT
Už to mám opravený, nakonec to bylo relátkem jak psal servisák takže mu ode mě patří poděkování, jen to bylo jiný než jsem čekal, protože podle schématu pojistek a relátek co mám je v tý pozici ABS (který já nemám).