nešlo by časem udělat aby v seznamu členů bypo zároveň vidět odkud kdo je? že spousta z nás tu nikoho nezná, ale třeba má vopodál dost kologů...vim můžu si pozvotvítat každýho profil
říkám si hurikán
Zdar a sílu.
To máš vorle pravdu.Každý by tam mohl mít svou fotku a odkud je,ať to není takové anonymní.Osobně už znám Cycliho a Lubosse.A příští rok bysme mohli udělat sraz bmwgsářů a u bíra paznakomit sa.abbe
Dokud bude ropa,budu jezdit BMW
a proc to nedavate do podpisu?
to je asi nejlehci, stejne musi existovat volba aby nekdo mel svoji adresu verejnou a jinej ji zase chce skrytou....
podpis si dela kazdy sam a tedy ma sam na vybranou a navic se resi komplikace se zmenou platformy [administrator si mne ruce...]
Upravil Doc dne 06.10.2007 03:14
Frajeřina není nespadnout...frajeřina je zvednout se a pokračovat....
In Greece since 1988 BMW R1200GSADV
Volvo XC90 2.9 T6 Biturbo
Audi A3 Sportback 1.8 TSFI Tiptronic
Doc napsal:
stejne musi existovat volba aby nekdo mel svoji adresu verejnou a jinej ji zase chce skrytou....
Kdo vyplní místo, tak to má veřejné a tam nic nenapíše, tak to má skryté .
Jinak proč někoho nutit to vyplňovat bydliště/ lokalitu/ oblast. Každý může mít pro to své důvody.
to jsem měl na mysli, že to není povinné,
ale můj návrh je, že to může kdo chce dát již do podpisu, např. Brno apod., aby se nemuselo jít to hledat jenom v profilu
Frajeřina není nespadnout...frajeřina je zvednout se a pokračovat....
In Greece since 1988 BMW R1200GSADV
Volvo XC90 2.9 T6 Biturbo
Audi A3 Sportback 1.8 TSFI Tiptronic
Pánové, sraz stránek bmwgs měl být už letos, ale nejaké věci tak trochu navyšli, protože to bylo tak nějak narychlo. Ale snad vyjde na jaře. Takže sraz příznivců stránek bmwgs BUDE. Předpoklad jaro 2008.
BMW R 1150 GS kombi
MERCEDES Benz 123 240 TD kombi
TRABANT 601 kombi
AUDI A6 2.5TDi Quattro Kombi
Mam dobryho kamarada kterej vlastni peknej rekreacni areal a myslim,ze by nam vysel uplne ve vsem vstric pac je taky motorkar.Sice ne Baworista,ale Harleyista za to je,ale koren jek svina.Tak kdyby jste chteli staci rict.Je to v okoli M.Trebove a da se tam nadherne pojezdit jak of tak onroad.